Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Передсвятковий візит місцевих волонтерів

Передсвятковий візит місцевих волонтерів

Про   волонтерську діяльність родини Каніщуків знають усі у Білій і за межами старостату. Вони завжди активно відправляють гуманітарну допомогу бійцям на передову. А ще 31 грудня,  у самий переддень новорічних свят, члени цієї родини  завітали до сім'ї  Андрія Григорука, мешканця Херсона, який тимчасово проживає у їх селі. Памперси, різні ласощі для дітей та інші  гостинці  були щиро передані  тим, хто святкує далеко від рідної домівки. Відчуття святкового настрою має бути у кожній хаті. А добрі справи повертаються сторицею.

16:57 02.01.2023

Проведено заміну водяних насосів

Проведено заміну водяних насосів

Саме напередодні новорічних вихідних сталися неполадки у системах водопостачання у селах Шидловецького старостату Криків та Вікторівка. Задля вирішення проблеми організувалися оперативно. На  пропозицію старости села Петра Семенишина відгукнулися  ТОВ "ЕНСЕЛКО АГРО"  та ПП "АГРАРНА КОМПАНІЯ 2004" і придбали два водяних насоси. Сьогодні майстри КП «Комунсервіс» провели необхідні ремонтні роботи. Таким чином, усі проблемні моменти наразі усунуто – водопостачання до домівок мешканців відновлено. 

16:11 02.01.2023

Буде встановлено твердопаливного котла

Буде встановлено твердопаливного котла

Наприкінці минулого року у Кугаєвецький старостат завезено придбаного за кошти селищної ради твердопаливного котла. Заплановано провести заходи з реконструкції діючої у приміщенні старостату та поштового відділення системи опалення. Скоро майстри приступлять до виконання робіт.

16:10 02.01.2023

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

2022 рік для кожного з нас, для нашої громади,  для нашої країни має надзвичайну значимість – в особистісному ,   духовному, патріотичному  та історичному вимірі. Це рік нашого болю і нашої сміливості, рік нашого страху і нашого гніву, рік нашої ненависті  і нашої гордості. Рік, коли домівка кожного стала прихистком, коли волонтерами стали усі – від наймолодшого до найстаршого, коли душа кожного повсякчас разом з ЗСУ у бою на передовій. Ми гідно пройшли усі випробування  року, що минає. Так, ми не маємо   досягнень у розвитку інфраструктури, ми не змогли зреалізувати ряд життєвоважливих для мирного часу, перспективних проєктів, але ми, переорієнтувавши наші пріоритети і змінивши погляд на цінності,  досягли найбільшої нашої згуртованості та найвищого рівня патріотизму.   Ми своєю  хоробрістю  та взаємопідтримкою вразили увесь світ. А Україна для усієї світової спільноти стала взірцем та оплотом у боротьбі за мирне майбуття.  Ми зросли як нація. Саме тому впевнено і рішуче ступаємо у новий рік нашої незламності. Нехай рік 2023-ій  буде ознаменований нашою Перемогою! Нехай він стане роком відбудови, розбудови та чергового витка у розвитку нашої країни! Нехай наша громада достойно, тк як ми, мешканці Чемеровеччини, вміємо та можемо, рухається вперед з новими досягненнями та успіхами! Нехай оминають Вас біди та тривоги, нехай у Ваших родинах  усі будуть здорові, у ваших оселях панує добро та благополуччя! Мирних буднів та радісних свят Вам усім! З Різдвом Христовим та   Новим 2023 роком! Господнього Благословіння Вам на кожен день у новому році!

12:53 30.12.2022

Відкрито нове примішення лікарської амбулаторії

Відкрито нове примішення лікарської амбулаторії

У поточному році, попри всі труднощі, у селі Черче вдалося реалізувати важливий для нашої громади проєкт. У нове приміщення після проведення робіт з реконструкції та ремонту переведено місцеву лікарську амбулаторію сімейної практики.На її відкриття прибули селищний голова Олександр Собань, директор КНП « Центр ПМСД» Віктор Пелехацький та депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, за активного сприяння якої  вдалося успішно втілити в життя заплановані заходи. Віднині у одній будівлі   у теплі та комфорті будуть функціонувати і сільський дитячий садочок, і  медична установа. Успішна реалізація таких перспективних проектів – вимога нашого сьогодення! Дякуємо усім, хто долучився до доброї справи!

12:30 30.12.2022

Енергоефективна система запрацювала

Енергоефективна система запрацювала

Сьогодні у селі Вишнівчик проведено останні роботи з облаштування системи опалення у будівлі, де знаходиться місцева лікарська амбулаторія та старостат. Завдяки встановленню нового твердопаливного котла, ефективно вирішено питання  опалення у кабінетах, де постійно надаються послуги мешканцям Вишнівчицького старостинського округу.

12:29 30.12.2022

Ремонтні роботи на водогоні у Залуччі

Ремонтні роботи на водогоні у Залуччі

Цими днями комунальна техніка та майстри працювали у селі Залуччя над  ліквідацією пориву  водомереж по вулиці Мальовнича. На проблемній ділянці прокладено 200 метрів нової водяної труби, що дало можливість усунути недоліки у водопостачанні до осель місцевих мешканців.

11:51 30.12.2022

Два нових «Школярики» у Чемеровецьку громаду

Два нових «Школярики» у Чемеровецьку громаду

Сьогодні у місті Хмельницькому з метою  реалізації  відповідної державної  програми   головою Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм у громади було передано шкільні автобуси для забезпечення доступності до якісних  освітніх послуг  дітей з сільських територій. Чемеровецька громада отримала два  автобуси загальною вартістю 5180,0 тисяч гривень,  частка співфінансування з селищного бюджету склала 42,3 %. Це поповнення для нашого автопарку дуже важливе, оскільки частина техніки у громади була вилучена на потреби військовослужбовці.   Нехай нові автобуси успішно працюють на маршрутах, забезпечуючи  дітям активне шкільне життя.

10:37 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь