A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Залуччя волонтерить

Залуччя волонтерить

Учора Залучанською громадою відправлено черговий гуманітарний вантаж нашим воїнам, що зараз дислокуються на території Сумської області. Передано 52 тушонки, виготовлені   за кошти   місцевих мешканців, а також   смаколики,  придбані за кошти, зібрані учнями та педколективом під час проведення шкільної ярмарки. За призначенням посилки буде доставлено «Новою поштою».

10:49 16.12.2022

Питання ефективного опалення приміщень вирішується

Питання ефективного опалення приміщень вирішується

Сьогодні майстри «Комунсервісу» працювали у Бережанці над проведенням монтажу одного з чотирьох нещодавно доставлених твердопаливних котлів, придбаних за рахунок  бюджетних коштів, з метою вирішення проблем енергоефективності систем опалення. Встановлений котел буде обігрівати місцевий ФАП, частину приміщення сільського клубу та робочі кабінети старостату.

17:14 15.12.2022

Конструктивна нарада про плани на 2023 рік

Конструктивна нарада про плани на 2023 рік

Сьогодні в рамках підготовки до чергової сесії відбулася робоча зустріч керівництва селищної ради та старостів населених пунктів. На порядку денному ключове питання – планування роботи на наступний рік. В ході конструктивної розмови селищний голова Олександр Собань надав можливість усім висловити свої пропозиції щодо бачення перспектив вирішення проблем життєдіяльності   території кожного старостинського округу, подолання усіх викликів сьогодення у зв’язку з військовою агресією. Спільно напрацьовано бачення щодо функціонування громади у прийдешньому році.

17:08 15.12.2022

Ухилився від мобілізації – постань перед судом

Ухилився від мобілізації – постань перед судом

З перших днів повномасштабної війни в Україні розпочалася мобілізація до Збройних сил України. Водночас знайшлися й такі, хто проігнорував повістки. Одні намагалися втекти за кордон, інші – переховувалися від отримання повістки, а дехто – просто не з’являвся у військкомат після її вручення.

12:04 15.12.2022

Вшанували героїв-чорнобильців

Вшанували героїв-чорнобильців

206 днів світ, затамувавши подих, спостерігав за боротьбою пожежників, військових, лікарів, будівельників, інженерів,  шахтарів, енергетиків, водіїв – усіх, хто намагався приборкати “мирний атом”, що вирвався на волю 26 квітня 1986 року у Чорнобилі. Саме стільки тривало будівництво унікальної споруди, яка не мала аналогів у світі і яка була створена для того, аби під тисячами тонн бетону заховати радіоактивні руїни 4-го енергоблоку Чорнобильської АЕС – об’єкту “Укриття”.Сьогодні День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. З цієї нагоди керівництво та працівники селищної ради спільно з ліквідаторами аварії на ЧАЕС вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника в Парку Слави селища Чемерівці. Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч та відвів біду від прийдешніх поколінь! Глибока шана та щира подяка усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи!

17:01 14.12.2022

Продовжуються роботи з ефективного теплопостачання

Продовжуються роботи з ефективного теплопостачання

Селищною радою вирішуються питання модернізації систем опалення приміщень у населених пунктах громади, де місцеві мешканці одержують необхідні для них послуги.  Вчора прибули чотири твердопаливних котли, які були замовлені раніше, але через нестабільність на території держави виробничих процесів, більш тривалий час виготовлялися на підприємствах. Три з них будуть встановлені у Свіршківцях, Бережанці та Вишнівчику - у будівлях сільських медичних закладів, де також функціонують старостати. А завдяки влаштуванню четверого, буде вирішено питання переведення системи опалення у Свіршковецькому ліцеї з газового на більш енергоефективне тверде паливо.

16:22 14.12.2022

Для стабільного функціонування лікарні

Для стабільного функціонування лікарні

Заходи з підготовки до цьогорічних складних умов зимового сезону завбачливо сплановані керівництвом селищної ради  ще з весни поточного року і поступово реалізовувалися.  Повсюдно максимально забезпечено перехід на твердопаливні котли та модернізовано системи опалення з метою найбільш ефективного їх функціонування. А коли постала проблема з відімкненням електропостачання,  у переважній більшості комунальні установи та об’єкти критичної інфраструктури уже й забезпечені  резервними джерелами живлення. Найбільше останнім часом  вболівав селищний голова Олександр Собань   за стабільне функціонуванням Чемеровецької багатопрофільної лікарні, можливістю створити комфортні умови перебування у стаціонарі та надати необхідні медичні послуги мешканцям громади. Наразі питання вирішено:  нещодавно придбано та доставлено з-за кордону мобільну електростанцію, яка  забезпечуватиме усю потребу у електроживленні для нашої лікарні.  Зараз активно проводяться   роботи з її підключення.

15:59 14.12.2022

Загальнонаціональне опитування платників податків щодо якості обслуговування – 2022

Загальнонаціональне опитування платників податків щодо якості обслуговування – 2022

З метою оцінки задоволеності платників податків рівнем обслуговування та якості надання послуг і сервісів Державна податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування платників податків щодо їх ставлення до органів ДПС. Допоможіть нам вивчити Ваші очікування від роботи органів ДПС, необхідність запровадження нових послуг та сервісів та визначити напрямки діяльності, які потребують більшої уваги та покращення. Опитування є анонімним та добровільним. Посилання буде активним з 29 листопада 2022 року по 18 грудня 2022 року. Результати опитування будуть оприлюднені на вебпорталі ДПС tax.gov.ua та сторінці ДПС у Facebook одразу після їх опрацювання. Сподіваємося на Ваше розуміння і співпрацю! Допоможіть нам стати кращими для Вас!

08:45 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь