Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулась робоча зустріч

Відбулась робоча зустріч

       Сьогодні відбулась робоча зустріч із селищним головою, у якій взяли участь керівники структурних підрозділів, комунальних установ, старости старостинських округів селищної ради.  В ході зустрічі обговорено проблемні питання діяльності та сплановано основні заходи на найближчий тиждень. Для участі в заході було запрошено начальника другого відділу Кам'янець-Подільського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки Павла Джигуна, який ознайомив присутніх із Постановою  від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів»   та змінами у веденні обліку призовників та військовозобов'язаних.

16:40 09.01.2023

Вітання з Різдвяними святами!

Вітання з Різдвяними святами!

    ТОВ "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" надійний партнер Чемеровецької громади у реалізації багатьох інфраструктурних та соціальних проектів. А сьогодні представники компанії привітали керівництво громади з Різдвяними святами. Спільними зусиллями і надалі розбудовуватимемо громаду та дбатимемо за добробут її мешканців.

15:28 09.01.2023

Вічна пам'ять і вічна слава Герою

Вічна пам'ять і вічна слава Герою

Наближаються Різдвяні свята, а у нашу громаду знову  прийшла  сумна звістка. З глибоким душевним болем сповіщаємо про ще одну велику втрату для усіх нас. Вірний військовій присязі під час виконання бойового завдання із забезпечення оборони та відсічі збройної агресії ворога, у бою поблизу міста Запоріжжя  загинув наш земляк, мешканець села Садове Сорокатий Валентин Васильович, 1970 року народження. Низько схиляємо голови перед нашим захисником, висловлюємо щире співчуття родині загиблого.   Вічна пам'ять і вічна слава Герою. Про прибуття тіла загиблого Героя та чин похорону Сорокатого Валентина Васильовича буде повідомлено згодом.

14:16 06.01.2023

Дорогі земляки! Шановна громадо!

Дорогі земляки! Шановна громадо!

Сьогодні, у переддень Різдва Христового, прийміть мої щирі вітання з прийдешніми світлими та величними святами! Нехай у ці благословенні дні  душі Ваші будуть сповнені добром, теплом та відчуттям Божої благодаті, а родинах Ваших буде добробут, достаток та благополуччя. Нехай за святковим столом до Святої вечері збереться уся Ваша родина, а ті, хто не поруч, будуть під надійною опікою Ангела-охоронця.  Нехай Ваша міцна віра допоможе подолати усі  труднощі та додасть усім Вам впевненості у щасливому майбутньому. Нехай здійсняться Ваші найзаповітніші мрії.

09:54 06.01.2023

Проводиться омолодження дерев

Проводиться омолодження дерев

У селі Красноставці розпочато заходи з омолодження дерев. Роботи проводяться на території Красноставської гімназії. Працювали пильщики та техніка КП «Комунсервіс».

16:14 05.01.2023

Проведено ремонт покрівлі

Проведено ремонт покрівлі

Сьогодні у Летаві проводився ремонт  даху сільського будинку культури. Замінено новими кілька листів покрівельного металу, придбаний він за сприяння СГК «Летава». Працювала техніка КП «Комунсервіс» та  майстри місцевого господарства.

15:45 05.01.2023

Задля безпеки перевезення учнів

Задля безпеки перевезення учнів

 Сьогодні 16 водіїв шкільних автобусів та 19 вихователів для супроводу дітей пройшли курси підвищення кваліфікації з безпеки руху шкільних автобусів в умовах воєнного стану. Навчальний план передбачав застосування на практиці знань  з  безпеки дорожнього руху, порядку дій водія та супроводжуючих осіб, а також з домедичної допомоги. Інструктивно-методичні заняття  ініційовані  обласною організацією Товариства сприяння обороні України за участі працівників Чемеровецького медичного коледжу та ДСНС. За результатами занять усі учасники одержали сертифікати. А ще ними було організовано акцію, в результаті якої зібрано 10200 гривень на підтримку Збройних Сил України.   

14:37 04.01.2023

У Свіршковецькому ліцеї проводиться переобладнання системи опалення

У Свіршковецькому ліцеї проводиться переобладнання системи опалення

На фінішну пряму виходить проєкт впровадження енергоефективного опалення приміщень навчальних закладів громади. Наприкінці минулого року прибули нові сучасні потужні твердопаливні котли, закуплені селищною радою, які будуть встановлені у тих  закладах,  де опалення досі було енергозатратним. З початку цього тижня майстри КП «Комунсервіс» працюють на реконструкцією діючої системи обігріву. Уже переобладнано приміщення котельні,  збудовано нового димаря, встановлено котла, наразі  монтуються крани. Паливні дрова також придбані за рахунок селищного бюджету, їх уже завезено та складовано у новому приміщенні для зберігання. Функіонування системи опалення на твердому паливі буде набагато ефективніше – і надійніше, і тепліше, і  дешевше.

16:37 03.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь