A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Консультували представники Благодійного фонду

Консультували представники Благодійного фонду

 Сьогодні Кочубіївський гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб відвідали представники Благодійного фонду «Рокада», з яким вже давно співпрацює Чемеровецька селищна рада. Благодійники консультували мешканців гуртожитку щодо можливостей працевлаштування.

16:58 22.02.2024

Рівень професіоналізму учителя залежить від рівня професійної майстерності керівника

Рівень професіоналізму учителя залежить від рівня професійної майстерності керівника

  Сучасні та актуальні питання удосконалення освітнього процесу стали сьогодні основою зустрічі  заступників директорів закладів загальної середньої освіти.  Обговорювалися питання, які на часі,  вирішувалися проблеми, які підвищують рівень професіоналізму як керівника, так і вчителя, відпрацьовувалися алгоритми, які  забезпечують виконання закладами освіти статутних вимог.  Так , провідний спеціаліст  відділу освіти, молоді та спорту Майя Ковальчук   познайомила присутніх з перспективною мережею закладів освіти громади на період до 2027 року  та окреслила  основні пріоритети їх розвитку.  Актуальним для ЗНР було питання атестації педагогічних кадрів згідно нового Положення про атестацію. Відпрацювали керівники також алгоритми  роботи  по забезпеченню екстернатної форми навчання, а також  організації роботи в закладах загальної середньої освіти  групи продовженого дня.   Учасники наради  закцентували увагу на основних посилах  організованого закінчення навчального року.  Провідний спеціаліст Валентина Колодій  проаналізувала результати участі  школярів у ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських олімпіад  та  окреслила завдання по удосконаленню системи роботи із здібними та обдарованими   здобувачами освіти. ЗНР та спеціалісти відділу   визначили  також основні виклики  розвитку освітньої галузі для  проведення з педагогічними працівниками громади методичного інтенсиву  у квітні 2024 року.

16:52 22.02.2024

Працювала виїздна бригада  Червоного Хреста

Працювала виїздна бригада Червоного Хреста

 Сьогодні в приміщенні ФАПу села Кугаївці працювала виїздна мобільна медико-психологічна бригада  Червоного Хреста.  Послуги психолога надавалися внутрішньо переміщеним особам та потребуючим місцевим жителям.

08:42 22.02.2024

Щодня працює «Кухня Перемоги»

Щодня працює «Кухня Перемоги»

 До підтримки військових, що захищають нашу країну, наразі максимально долучаються усі категорії мешканців громади - хто чим і хто як може. Сьогодні  волонтерки Сокиринецького та Шидлавецького старостатів зорганізувалися для  приготування домашніх страв для військових, наразі готували з традиційної української кухні  вареники та пироги з різними начинками.  

08:39 22.02.2024

Ліквідація пориву водогону

Ліквідація пориву водогону

 Працівники та техніка КП «Комунсервіс» задіяні до проведення робіт з ліквідації пориву водогону в селі Сокиринці по вулиці Молодіжна. Після завершення робіт водопостачання буде відновлено.

08:37 22.02.2024

Ідеї та практики формування всебічної особистості школяра

Ідеї та практики формування всебічної особистості школяра

 Креативні ідеї і практики в організації виховної діяльності в закладах освіти  обговорювали учасники обласного вебінару, який проводив Хмельницький інститут післядипломної педагогічної освіти. Активними учасниками зустрічі були Лілія Лис, заступник директора з навчально-виховної діяльності, і та Ольга Олійник, класний керівник із Чемеровецького ліцею №2. Вони презентували творчий підхід щодо організації методичної роботи з класними керівниками закладів освіти нашої громади та її вплив на формування всебічно розвиненої особистості школяра.

08:28 22.02.2024

Національна Олімпіада Геніїв

Національна Олімпіада Геніїв

 Сьогодні відбувся захист проєктів у національному відборі Олімпіади геніїв. GENIUS Olympiad Ukraine – перша у світі ліцензійна національна Олімпіада Геніїв, яка є єдиним відбором учасників з України до участі у GENIUS Olympiad.

08:27 22.02.2024

Тематична зустріч з опікунами

Тематична зустріч з опікунами

 Сьогодні службою у справах дітей проведено тематичну зустріч з опікунами, піклувальниками «Актуальні питання виховання дітей в сім’ях опікунів, піклувальників».

08:16 22.02.2024

Відбулися заходи, приурочені пам'яті Героїв Небесної Сотні

Відбулися заходи, приурочені пам'яті Героїв Небесної Сотні

 Сьогодні в населених пунктах громади відбулись заходи, приурочені до Дня Героїв Небесної Сотні.  Пам'ять героїв , які довели, як українці вміють виборювати власну свободу, вшанували працівники Залучанського, Свіршковецького, Хропотівського та інших старостатів, галузі культури та соціальної сфери, вчителі та учні шкіл, жителі сіл.

17:02 20.02.2024

Безпека наших дітей – запорука майбутнього нації

Безпека наших дітей – запорука майбутнього нації

 Створений на базі Чемеровецького ліцею №1  «Клас безпеки» став сьогодні майданчиком для удосконалення професійної майстерності  вчителів основ здоров’я та «Захисту України»  закладів загальної середньої освіти Чемеровецької селищної ради.

16:59 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь