Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працює гуманітарний хаб Чемеровецької громади

Працює гуманітарний хаб Чемеровецької громади

Жителі та керівники агроформувань громади  відразу відгукнулися  на перший заклик щодо збору продуктів харчування для допомоги військовим та переселенцям. У кожному населеному пункті зорганізувалися  склади продовольства, з яких постійно відправляються вантажі  у напрямках,  де   вони сьогодні вкрай необхідні. Географія допомоги  - практично усі регіони, де ведуться активні бойові дії. Волонтери розвозили  продукти, речі, засоби гігієни для військових та мирного населення  до  Харківської, Чернігівської, Миколаївської, Волинської, Львівської, Київської та інших областей  та до міста Київ. Загалом зі  складів зберігання  вже відправлено понад 100 тонн  гуманітарного вантажу.

17:02 29.03.2022

Запрошуємо на заняття  до нашої  Школи мистецтв !

Запрошуємо на заняття до нашої Школи мистецтв !

Запрошення стосуються дітей, які зараз тимчасово перебувають у Чемеровецькій громаді та мають бажання продовжити свої мистецькі студії ( музиканти, художники, хореографи, вокалісти), а також дітей без спеціальної підготовки. Крім того викладачі Чемеровецької школи мистецтв для вихованців інших шкіл забезпечують заняття з їх викладачами за дистанційною формою та надають усі необхідні засоби.

16:59 29.03.2022

Медичні послуги для вимушено переміщених осіб

Медичні послуги для вимушено переміщених осіб

Сьогодні у нас проживає понад 2 тисячі людей з територій, де ведуться активні бойові дії. Окрім забезпечення в громаді умов  для  поселення, допомоги   речами першої необхідності та продуктами харчування,   працівниками охорони здоров’я їм надаються необхідні медичні послуги. За дорученням селищного голови Олександра Собаня   сімейні лікарі та медичні сестри фельдшерських пунктів Чемеровецького центру первинної медико-санітарної допомоги регулярно відвідують вимушено переміщених осіб, які проживають у  комунальних закладах громади та у приватних домоволодіннях мешканців наших населених пунктів.  

16:59 29.03.2022

«Прихисток»: як прийняти у себе переселенців та отримати компенсацію?

«Прихисток»: як прийняти у себе переселенців та отримати компенсацію?

«Прихисток» – проєкт, створений для розміщення українців, які вимушені переїхати із зон бойових дій. Люди, які безкоштовно нададуть житло переселенцям, зможуть отримати від держави близько 450 грн на місяць за кожну особу на комунальні послуги. 

17:10 28.03.2022

Працюємо на забезпечення наших військових

Працюємо на забезпечення наших військових

33 дні супротиву російській агресії, і усі ці дні ми працюємо, докладаємо максимум зусиль для підтримки наших збройних сил та наближення дня Перемоги. Жителі сіл, працівники колективів, установ та підприємств організовують у кабінетах імпровізовані кухні для приготування їжі нашим військовим, які дають супротив  нападникам. Працівники закладів освіти, культури готували вареники, пекли та смажили пиріжки з різними начинками, печиво. Готові страви морозять або заливають жиром і передають на фронт.

17:06 28.03.2022

Вилучені у нетверезих водіїв авто будуть передані для потреб оборони України

Вилучені у нетверезих водіїв авто будуть передані для потреб оборони України

Усі водії, які дозволяють собі порушувати правила дорожнього руху та сідають за кермо у нетверезому стані будуть отримувати покарання за умовами воєнного часу. Їхні транспортні засоби вилучаються та розміщуються на майданчиках тимчасового тримання, а після рішення суду їх передають для потреб оборони України. Станом на сьогодні уже вісім автомобілів вилучено у порушників – жителів населених пунктах Чемеровецької  громади. Усі вилучені авто перед передачею військовим пройдуть технічне обслуговування, тож бійці зможуть одразу використовувати транспортні засоби задля ефективного виконання бойових завдань.

17:02 28.03.2022

Маскувальні сітки для Армії

Маскувальні сітки для Армії

З початком війни майже у кожному селі громади уже навчилися плести маскувальні сітки. За основу беруть рибальські сітки або плетуть з цупких ниток, на них закріплюють фрагменти тканини, які вирізають із непотрібного одягу. Тканину приносять із дому. Наші сітки вже використовують на місцях базування військових частин.  Маскувальні сітки   мають значний попит. Отож, шановні жителі громади, продовжуйте роботу, плетіть сітки далі, їх потребують наші захисники.  

17:00 28.03.2022

Стартувала акція «За чисте довкілля»

Стартувала акція «За чисте довкілля»

З метою проведенням заходів благоустрою територій в рамках щорічної   акції «За чисте довкілля» просимо мешканців селища Чемерівці та населених пунктів громади, керівників установ та організацій, приватних підприємств, власників  закладів торгівлі та громадського харчування розпочати роботи з впорядкування власних та прилеглих територій.

16:59 28.03.2022

Підтримуємо громаду з Миколаївщини!

Підтримуємо громаду з Миколаївщини!

За сприяння Всеукраїнської Асоціації ТГ  в рамках проведення благодійної ініціативи «Громади – громадам» Чемеровецька селищна рада надала гуманітарну допомогу Мостівській сільській раді Миколаївської області у вигляді продуктів харчування (цукор, макарони, жир, тушонки), овочів (картопля, цибуля, морква), засобів гігієни (памперси дорослі та дитячі), сірників, дріжджів сухих. Загальна маса вантажу складає 5 тонн.

15:37 25.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь