A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Впорядкування території кладовища в селі Драганівка

Впорядкування території кладовища в селі Драганівка

Бригада працівників проводить вирізання дерев та кущів на території старого кладовища. Організувала роботу староста Надія Яблонська. Частину вирізаних дерев майстри використають як плату за роботу, іншу частину використають як паливо для дошкільних навчальних закладів старостинського округу. 

16:50 23.02.2022

Нарада з питань можливостей усиновлення

Нарада з питань можливостей усиновлення

Працівники служби у справах дітей Валентина Семенишина та Тетяна Шкляр долучились до онлайн-наради, яка відбувалась  за участі представників Міністерства соціальної політики України,  Національної сервісної служби України та громадської спілки «Українська мережа за права дитини». Обговорювали питання координації заходів щодо оновлення інформації про дітей, які можуть бути усиновлені.

16:46 23.02.2022

В центрі села Кугаївці розпочали   омолодження дерев

В центрі села Кугаївці розпочали омолодження дерев

Проведення такого заходу з дозволу виконавчого комітету ініціював староста села Олександр Гураль. Омолодження розпочали по вулиці Центральна біля Кугаєвецької загальноосвітньої школи. Обрізку крон проводять працівники приватного підприємства «АВС АГРО», для проведення висотних робіт залучено комунальну автовишку.

16:46 23.02.2022

Визначили якість соціального супроводу   в селі Красноставці

Визначили якість соціального супроводу в селі Красноставці

Сьогодні працівники відділу з питань соціальної політики здійснили черговий виїзд в населені пункти громади. Відповідно до плану роботи провели обстеження умов проживання  осіб, які перебувають на обліку у відділі, та якість надання їм послуг соціальним робітником Анісією Фаліон. Загалом на обслуговуванні перебуває 14 осіб, 9 з них - віком понад 80 років. Усі потребують особливої турботи та опіки. В ході перевірки встановлено, що усі послуги надаються якісно та відповідають визначеним  індивідуальним планам. 

16:45 23.02.2022

Звернення розглянуто за місцем проживання громадян

Звернення розглянуто за місцем проживання громадян

Працівники земельного та юридичного відділів, відділу містобудування архітектури, а також старости відповідних старостинських округів забезпечили розгляд заяв мешканців сіл Летава та Слобідка-Смотрицька щодо   врегулювання  земельних спорів.  Проведено роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень та встановлено межові знаки.

16:44 23.02.2022

Під знаком єднання

Під знаком єднання

Заступники директорів з виховної роботи закладів освіти взяли активну участь в  обласному вебінарі "Інноваційні підходи до реалізації завдань національно-патріотичного виховання в контексті нормативно-правових засад". Педагоги підтримали заходи по реалізації завдань Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання.

17:04 22.02.2022

Участь в обласній колегії

Участь в обласній колегії

Сьогодні селищний голова Олександр Собань взяв участь в засіданні  колегії Хмельницької облдержадміністрації, яка відбулась у режимі відео - конференції. На порядок денний засідання винесено п’ять питань, зокрема, про підсумки соціально-економічного розвитку області за 2021 рік та основні напрями роботи на 2022 рік, звіт про виконання обласного бюджету на 2021 рік, про стан фінансово-бюджетної дисципліни в області за 2021 рік, про підсумки роботи місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області з розгляду звернень громадян у 2021 році та першочергові заходи щодо ефективного забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення у 2022 році, про стан виконавської дисципліни в обласній державній адміністрації у 2021 році.

17:03 22.02.2022

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Сьогодні під головуванням заступника селищного голови Юлії Повар  засідала комісія з питань захисту прав дитини. На розгляд  винесено питання щодо вчинення правочинів в інтересах малолітніх та неповнолітніх дітей, поміщення дитини, позбавленої батьківського піклування до пансіону Плужненської гімназії та розглянуто питання виконання обов’язків опікуна.

17:01 22.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь