Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Спалювання сухостою — це злочин

Спалювання сухостою — це злочин

3 березня 2022 року внесено зміни до Кримінального кодексу України, які посилюють відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану. Так, у статті 113 «Диверсія» до переліку злочинів, вчинених з метою ослаблення держави або інших дій, спрямованих на знищення людей чи завдання шкоди їхньому здоров’ю, відтепер додано і навмисні підпали, зокрема й сухої рослинності.

11:51 21.03.2022

Допомога дітям

Допомога дітям

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі, небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

10:29 21.03.2022

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

У цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують нас водопостачанням, світлом, теплом та  чистотою. Якщо рано-вранці вулицями селища ми чуємо шурхіт мітли, якщо гуркотить техніка, прибираючи сміття, а вдома з кранів тече вода і ми можемо увімкнути чайник, аби приготувати каву – значить життя продовжується. Раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз для багатьох вони набули надважливого значення. Як і праця комунальників. Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тільки їх щоденний фронт – боротьба за благополуччя населення, комфорт і забезпечення їх найнеобхіднішим. У цей день вкотре висловлюю щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади.

11:39 20.03.2022

Пленарне засідання вісімнадцятої сесії селищної ради

Пленарне засідання вісімнадцятої сесії селищної ради

З метою вирішення нагальних питань  організації діяльності в умовах правового режиму воєнного стану селищний голова Олександр Собань скликав  чергову вісімнадцяту сесію селищної ради. Засідання розпочалося  вшануванням пам»яті співвітчизників - воїнів та мирних мешканців, які загинули в ході агресії Російської Федерації на Українській землі.  Далі зреалізовано порядок денний з десяти питань. Погодження отримали рішення про виконання бюджету за 2021 рік, зміни до  фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Чемеровецька багатопрофільна лікарня»   на 2022 рік, затверджено перелік та обсяги закупівель медикаментів та перев’язувальних матеріалів. Також прийнято рішення про переміщення основних засобів балансоутримувачів, списання та утилізацію продуктів харчування у закладах освіти, яким вийшов термін придатності у зв’язку із запровадженням воєнного стану.

15:55 18.03.2022

Відбулось засідання виконавчого комітету

Відбулось засідання виконавчого комітету

За участі 28 членів виконкому розглянуто 5 питань  порядку денного. В ході засідання   затверджено  програми    фінансування заходів з мобілізаційної підготовки та   територіальної оборони, а також надання підтримки внутрішньо переміщеним та евакуйованим особам. Рішенням виконкому внесено зміни до селищного бюджету  на 2022 рік.

15:54 18.03.2022

Мінсоцполітики запускає програму щодо надання прямої допомоги жителям України шляхом фінансування українських товаровиробників на місцях

Мінсоцполітики запускає програму щодо надання прямої допомоги жителям України шляхом фінансування українських товаровиробників на місцях

Міністерство соціальної політики інформує, що Українська компанія ТОВ «Економіка довіри» від імені світових небайдужих об’єднань та громадян з усього світу організувала та запускає програму щодо надання прямої допомоги жителям України шляхом фінансування українських товаровиробників на місцях.

14:19 18.03.2022

Респіраторні хвороби

Респіраторні хвороби

У місцях тимчасового перебування людей, особливо у холодну пору року, зростає ризик поширення респіраторних хвороб, у тому числі і COVID-19. Тому необхідно пам’ятати про основні рекомендації щодо профілактики респіраторних інфекцій:

09:18 18.03.2022

Харчове отруєння

Харчове отруєння

Небезпечними можуть бути будь-які продукти харчування. Найчастіше небезпеку становлять сирі продукти тваринного походження, особливо сирі або без належної термічної обробки м’ясо, яйця, непастеризоване молоко. Також небезпечними можуть бути немиті фрукти та овочі. 

09:17 18.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь