A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Як здійснити перереєстрацію ПРРО, у тому числі в разі зміни найменування або адреси господарської одиниці, де використовується такий ПРРО?

Як здійснити перереєстрацію ПРРО, у тому числі в разі зміни найменування або адреси господарської одиниці, де використовується такий ПРРО?

 Чемеровецька ДПІ  Головного управління ДПС у Хмельницькій області роз’яснює, що відповідно до п. 8 розд. II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок № 317) перереєстрація програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) здійснюється у разі зміни найменування (прізвища, імені, по батькові (за наявності)) або податкового номера суб’єкта господарювання (без державної реєстрації припинення юридичної особи або підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця), найменування або адреси господарської одиниці, де використовується ПРРО. Для перереєстрації подається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316604) (додаток 1 до Порядку №317) (далі–Заява) з позначкою «Перереєстрація».          При цьому, заява про внесення змін у дані про ПРРО подається у разі змін даних, що вказуються у Заяві, що не потребують перереєстрації (зміни назви ПРРО тощо)  (п. 9 розд. II Порядку №317).

13:43 22.02.2022

Столичне підприємство на  Кам’янеччині не забезпечує охорону пам'ятки архітектури XIX століття

Столичне підприємство на Кам’янеччині не забезпечує охорону пам'ятки архітектури XIX століття

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура звернулась до суду з позовом в інтересах Хмельницької облдержадміністрації та Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОДА   до столичного підприємства, власника пам’ятки архітектури місцевого значення, з вимогою укласти охоронний договір на будівлю.

14:51 21.02.2022

«В моєму серці квітне Україна»

«В моєму серці квітне Україна»

Триває ІІ Відкритий дистанційний фестиваль-конкурс патріотичної пісні  «В моєму серці квітне Україна», організатором якого є Чемеровецький центр культури, дозвілля та мистецтв. Географія учасників доволі велика. Свої роботи надіслали колективи та вокалісти  з Запорізької, Львівської, Вінницької, Кіровоградської, Одеської та Дніпропетровської області. Активними також є творчі колективи Чемеровецької громади. Усі охочі можуть послухати пісні у виконанні конкурсантів на Фейсбук сторінці Центру.  Бажаємо успіху учасникам фестивалю!

13:58 21.02.2022

Оновлено контейнерне господарство КП «Комунсервіс»

Оновлено контейнерне господарство КП «Комунсервіс»

Днями на території комунального підприємства розвантажено нові сміттєві баки. За кошти бюджету  селищної ради придбано 12 контейнерів. Їх використають для заміни старих баків, які уже не придатні до використання.

13:56 21.02.2022

Вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні

Вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні

Сьогодні  учасники подій на Майдані під час Революції гідності, учасники  АТО та волонтери спільно з керівництвом  громади поклали квіти до пам'ятника Героям Небесної сотні на Центральній площі селища Чемерівці. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих.  Селищний голова Олександр Собань побажав  учасникам заходу міцного здоров'я, а нашій державі - мирного майбутнього.?

12:30 20.02.2022

День вшанування учасників Революції та героїв Небесної сотні гідності

День вшанування учасників Революції та героїв Небесної сотні гідності

Саме цей день 8 років тому став переломним моментом революційних подій. 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутській розстрілювали протестувальників. Відтоді ця дата увійшла в історію України як символ патріотизму та героїзму.

09:34 20.02.2022

Вшанували  пам'ять   Героя України Дмитра Пагора

Вшанували пам'ять Героя України Дмитра Пагора

Сьогодні в селі Хропотова селищний голова Олександр Собань, заступник селищного голови Юлія Повар  та староста села Анатолій Швидкий вшанували пам'ять Героя Небесної Сотні Дмитра Пагора.  Життя юнака обірвалося під час стрілянини біля будівлі СБУ у місті Хмельницькому.  Квіти поклали до пам’ятного знака Герою в центрі села, після того  з мамою Людмилою Пагор  відвідали  могилу Дмитра Пагора на сільському кладовищі. 

15:37 18.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь