A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Напередодні Дня закоханих

Напередодні Дня закоханих

Напередодні свята всіх закоханих – 14 лютого користувачі бібліотек Чемеровеччини згуртувалися в онлайн середовищі на майстер-клас: «Серце і колір кохання» по виготовленню подаруночків власноруч.

14:45 11.02.2022

Привітали ювіляра

Привітали ювіляра

Сьогодні свій славний 90-літній ювілей від дня народження святкує громадський діяч, ветеран освіти, учасник народного аматорського хору   ветеранів війни та праці «Чебреці» Глінський Микола Гнатович. Ювіляра привітали заступник селищного голови Юлія Повар, голова ради ветеранів Чемеровецької селищної ради Ганна Мазніцька, начальник відділу культури та туризму Світлана Ромах  директор Центру культури дозвілля та мистецтв Людмила Мельник. директор Чемеровецького НВК№1 Тіна Собань та її заступник Валерій Серховець. Кожен з присутніх, вітаючи Миколу Гнатовича, відмітив його видатні досягнення у справі розвитку  галузі освіти, активну громадську позицію та творчу діяльність.

15:57 10.02.2022

Вакцинація триває

Вакцинація триває

Сьогодні на базі Вишнівчицької амбулаторії загальної практики – сімейної медицини працював мобільний пункт вакцинації. Виїзд до Вишнівчицького старостату медиків не перший. Сьогодні щеплення отримали 22 жителі сіл Вишнівчик, Завадівка та Слобідка-Скипчанська.

15:53 10.02.2022

Замінено насос на водонапірній  вежі у селі Зарічанка

Замінено насос на водонапірній вежі у селі Зарічанка

Для проведення робіт з відновлення водопостачання залучено автокран та працівників комунального підприємства «Комунсервіс». Кошти на придбання нового водяного насоса виділено товариством «Контінентал Фармерз Груп».

15:45 10.02.2022

Ліквідується порив водогону

Ліквідується порив водогону

Сьогодні в село Юрківці направлено техніку комунального підприємства «Комунсервіс» для проведення робіт по ліквідації пориву водогону по вулиці Соборна. До ремонтних робіт долучились староста Сергій Бартків та жителі села.  Наразі водопостачання відновлено.  

15:43 10.02.2022

Ремонт системи водозабезпечення у селі Жердя

Ремонт системи водозабезпечення у селі Жердя

Для відновлення водопостачання селищною радою виділено кошти для придбання необхідного обладнання. Староста Володимир Дюк та житель  села Олександр Цісар провели заміну деталей, які вийшли з ладу та  відновили роботу системи.

15:42 10.02.2022

Дистанційну форму навчання продовжено

Дистанційну форму навчання продовжено

Сьогодні рішенням комісії ТЕБ та НС селищної ради  у зв’язку зі  складною епідситуацією  серед населення громади в закладах загальної середньої освіти   продовжено дистанційну форму навчального процесу  до  18 лютого  2022  року. Дошкільні навчальні заклади працюють у звичному режимі.

15:40 10.02.2022

Ремонт вуличного освітлення в селах Вишнівчицького округу

Ремонт вуличного освітлення в селах Вишнівчицького округу

В селах територіальної громади тривають роботи з ремонту ліній вуличного освітлення. Відповідальна за цей напрямок роботи бригада працівників комунального підприємста «Комунсервіс» сьогодні працювала в селах Вишнівчик та Завадівка. Упродовж дня проводили заміну лам, які вийшли з ладу.

16:52 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь