A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Освітяни  громади підвели підсумки року

Освітяни громади підвели підсумки року

Сьогодні в актовій залі Чемеровецького НВК №1 відбулась нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти. У вітальному зверненні до присутніх селищний голова Олександр Собань підвів підсумки роботи галузі, згадав основні проєкти, які реалізовано спільними силами упродовж року та  подякував педагогам за працю. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна  у своєму виступі визначила основні освітянські здобутки року, що минає, та налаштувала на пріорітети у 2022 році.

16:39 29.12.2021

Лідер року- 2021 в галузі медицини

Лідер року- 2021 в галузі медицини

Таке почесне звання за підсумками року здобула Чемеровецька лікарня, яка увійшла в сотню кращих медичних закладів України.  Днями директор КНП «Чемеровецька багатопрофільна лікарня» Іван Лаврент’єв отримав свідоцтво та нагороду   «Союзу Національних Бізнес-партнерів» та оргкомітету національного бізнес-рейтингу в Україні за  раціональний розподіл ресурсів підприємства, впевнені ринкові позиції, досягнення значних результатів діяльності та вагомий внесок в економіку України. Вітаємо колектив лікарні з визнанням та заслуженою нагородою!

16:16 29.12.2021

Обговорили зі старостами

Обговорили зі старостами

Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулась нарада на тему ведення комунального господарства у населених пунктах громади. Селищний голова Олександр Собань зібрав на зустріч старост сіл територіальної громади, у яких є проблемні питання водозабезпечення та освітлення. В ході обговорення визначилися з подальшим планом дій щодо будівництва нових водогінних віток та утримання ліній вуличного освітлення.

16:15 29.12.2021

В селі Вишнівчик іде заготівля дров для освітніх закладів

В селі Вишнівчик іде заготівля дров для освітніх закладів

Днями на території дошкільного навчального закладу працівники Вишнівчицького лісництва розвантажили паливні дрова. Питання  забезпечення палива для школи та обох дошкільних закладів контролює староста Олександр Зьорко.

16:09 29.12.2021

Від сучасного харчоблоку - до здорового харчування

Від сучасного харчоблоку - до здорового харчування

Днями завершено проведення робіт, передбачених проєктом реконструкції приміщень їдальні та харчоблоку  Чемеровецького НВК №1. Проєкт , вартістю 1445 тис.грн., реалізовано на умовах співфінансування за кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів». Загалом проведено повне оновлення каналізаційної системи, електричних мереж, капітальний ремонт кімнат, влаштовано нове облицювання стін та підлоги. Відповідно до сучасних вимог та стандартів приготування їжі розділено на цехи по приготуванню гарячих і холодних страв, які в свою чергу забезпечено раковинами для миття з гарячою і холодною водою. Капітальний ремонт харчоблоку та їдальні навчального закладу   поліпшить санітарно-гігієнічні умови харчування та приготування їжі для школярів та зручності для праці кухарів. 

14:44 28.12.2021

Селищний голова Олександр Собань взяв участь в засіданні колегії ОДА

Селищний голова Олександр Собань взяв участь в засіданні колегії ОДА

Засідання колегії обласної державної адміністрації під головуванням першого заступника голови ОДА Сергія Тюріна відбулось  у форматі відео конференції. До участі у колегії долучилися заступники голови адміністрації, заступник голови обласної ради, керівники структурних підрозділів ОДА, голови РДА, голови громад області та представники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Учасники засідання заслухали питання про стан та розвиток природно-заповідної справи у Хмельниць­кій області, про плани роботи обласної дер­жав­ної адміністрації на 2022 рік та  І квартал 2022 року. Перший заступник голови ОДА звернув увагу на організацію роботи та належне функціонування усіх необхідних служб у вихідні і святкові дні.

14:43 28.12.2021

Техніка працює на дорогах громади

Техніка працює на дорогах громади

Снігопад, який розпочався вихідними днями, додав усім новорічного настрою, але  разом з тим створив незручності. З метою їх усунення залучено техніку КП «Комунсервіс», автодорожніх та сільськогосподарських підприємств. Трактор очистив від снігу пішохідні доріжки Чемеровець. Техніка автодору ще з ночі  працює на під’їзних  дорогах. Також для розчищання доріг   направили трактори  керівники агроформувань у населених пунктах громади.

14:37 28.12.2021

Підсумки Всеукраїнського турніру з боксу

Підсумки Всеукраїнського турніру з боксу

Сьогодні завершився І-й  Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу «Чемеровеччина-Агро». Спортивний захід, який відбувався в  селищі Чемерівці, у спортивній залі  Чемеровецької дитячо-юнацької спортивної школи, проходив за сприяння місцевих агроформувань, Хмельницької обласної та Чемеровецької федерацій боксу.  

14:49 24.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь