A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкрито оновлене приміщення Летавської амбулаторії

Відкрито оновлене приміщення Летавської амбулаторії

Сьогодні відбулось урочисте відкриття оновленої Летавської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. Новою домівкою для медичного закладу стало приміщення, де досі знаходився  старостат та заклад дошкільної освіти. За кошти селищного бюджету та КНП «Чемеровецький центр первинної медико-санітарної допомоги» проведено ремонт кабінетів. Також спонсорську допомогу для належного облаштування амбулаторії виділив  керівник приватного підприємства «Україна Агро-2С», радник голови облдержадміністрації, депутат селищної ради  Олег Скринчук. На урочисте відкриття завітали селищний голова Олександр Собань, його перший заступник Юрій Войтов. директор ЦПМСД Віктор Пелехацький  та меценат Олег Скринчук. Медики та жителі села задоволені оновленням медичної установи.

16:33 23.12.2021

Комунальна автовишка працює в селах громади

Комунальна автовишка працює в селах громади

Сформована бригада працівників комунального підприємства «Комунсервіс», які забезпечують роботу вуличного освітлення, майже кожного дня  на виїздах в селах громади. Автовишку використовують для заміни ламп, які вийшли з ладу, а у передноворічний час актуальним стало прибирання новорічних ялинок та  святкових локацій у селах. Днями працювали в села Черче, Залуччя. Вчора відновили освітлення в Ямпільчику. Сьогодні працюють в селі Почапинці.

16:32 23.12.2021

В селі Сокиринці триває будівництво водогону

В селі Сокиринці триває будівництво водогону

Будівництво ведеться для водозабезпечення жителів  вулиці Садова. Працівники комунального підприємства «Комунсервіс» уже кілька днів прокладають траншею. Відповідно до проєкту протяжність вітки складатиме 1.5 кілометра.

16:29 23.12.2021

Пленарне засідання селищної ради

Пленарне засідання селищної ради

Сьогодні в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв відбулось пленарне засідання чотирнадцятої сесії селищної ради VIIIскликання. На порядок денний було напрацьовано 500 питань, які розглянуто за участі 22 депутатів. В ході сесії прийнято бюджет селищної ради на 2022 рік. Одноголосно затверджено програми розвитку туризму в Чемеровецькій територіальній громаді на 2022-2024 роки та  «Діти громади» на 2022-2024 роки. Також у 2022 році заплановано фінансувати програми проведення заходів благоустрою на території населених пунктів Чемеровецької громади, проведення природоохоронних заходів на території  Чемеровецької територіальної громади, забезпечення функціонування житлово-комунального господарства Чемеровецької громади,  утримання та обслуговування доріг комунальної власності Чемеровецької громади, Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», організації та проведення громадських робіт на території Чемеровецької громади та програми зі створення безбар’єрного простору в Чемеровецькій територіальній громаді. По завершенні розгляду організаційних та галузевих питань депутати проголосували усі питання земельного блоку.

16:30 22.12.2021

Приймаємо учасників Всеукраїнського турніру з боксу

Приймаємо учасників Всеукраїнського турніру з боксу

Сьогодні в селищі Чемерівці відбулось урочисте відкриття  І-го  Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу «Чемеровеччина Агро». Організатори обрали місцем проведення спортивного турніру Чемеровецьку дитячо-юнацьку спортивну школу.

16:15 22.12.2021

Привітали з професійним святом

Привітали з професійним святом

Щороку 22 грудня в Україні святкують День енергетика. З цієї нагоди заступник селищного голови Юлія Повар взяла участь в урочистих зборах колективу Чемеровецького РЕМу та  привітала колектив енергетиків з професійним святом. Побажала успішної праці, стабільного функціонування енергетичної галузі, яка є вагомою складовою економіки держави та повсякденного побуту громадян.

16:13 22.12.2021

Стартує 1 Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу

Стартує 1 Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу

З 21 по 24 грудня у смт Чемерівці проходитиме 1 Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу «Чемеровеччина Агро». Сьогодні учасники турніру прибули до Чемеровець. В спортивній залі Чемеровецької  ДЮСШ відбулось зважування та жеребкування учасників змагань.

17:22 21.12.2021

Комунальники ліквідували порив в селі Чорна

Комунальники ліквідували порив в селі Чорна

Для того, щоб розкопати місце пориву в село направлено працівників та техніку КП «Комунсервіс». Після ліквідації пориву комунальні працівник розвезли вулицями села завезений раніше щебінь.

17:21 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь