A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Розвиваємо творчість та креативність за допомогою наборів LEGO®Education».

«Розвиваємо творчість та креативність за допомогою наборів LEGO®Education».

Сьогодні     керівники  закладів дошкільної освіти  Чемеровецької селищної ради були учасниками вебінару, що проводився  відділом STEM-освіти Інституту модернізації змісту освіти спільно з ТОВ «Інноваційні Освітні Рішення» на тему  «Розвиваємо творчість та креативність за допомогою наборів LEGO®Education». Під час вебінару  керівники ознайомилися  з новітніми технологіями та застосуванням їх в освітньому процесі.

16:50 25.11.2020

"Новорічні прикраси воїнам Слов'янська і Краматорська"

"Новорічні прикраси воїнам Слов'янська і Краматорська"

Лідери ради старшокласників Чемеровеччини, учні ЗНЗ та вихованці Будинку школярів долучились до благодійної акції "Новорічні прикраси воїнам Слов'янська і Краматорська". До роботи підійшли творчо і з любов'ю, щоб зігріти, передати частинку тепла дитячого серця та створити святково-радісну атмосферу на всі зимові свята.

16:48 25.11.2020

Готуємось до зими завчасно

Готуємось до зими завчасно

З метою забезпечення  безпеки руху автомобільного транспорту в зимовий період на дорогах селища Чемерівці технікою комунального підприємства «Комунсервіс» проводиться довіз підсипкового матеріалу на вулиці з особливо небезпечними ділянками дороги.

16:56 24.11.2020

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Андріївка

Автовишка комунального підприємства працювала в селі Андріївка

Сьогодні, використовуючи автовишку комунального підприємства «Комунсервіс», проводилося відновлення вуличного освітлення в селі Андріївка. Здійснено заміну ламп,  які вийшли з ладу по вулицях  Бринського, Зарічній, Соборній, Станевського. 

16:54 24.11.2020

«Впевнений старт: середній дошкільний вік»

«Впевнений старт: середній дошкільний вік»

Сьогодні   керівники та вихователі   Чемеровецьких  ясла – садків №1 «Дзвіночок»  та  №2 «Червона калина »  були  учасниками   Zoom-конференції  на тему «Впевнений старт: середній дошкільний вік», яку проводили Олена Юріївна Хартман, одна із  авторів програми та Ірина Василівна Волошина – експерт  по впровадженню програми  «Впевнений старт» , яка передбачає організацію взаємодії дорослого з дитиною  в такий спосіб, який забезпечує збалансований особистісний розвиток дошкільників.    

16:52 24.11.2020

«Революція гідності:  ми пам’ятаємо»

«Революція гідності: ми пам’ятаємо»

«Революція гідності:  ми пам’ятаємо»  під такою назвою в центральній бібліотеці для дорослих проведено інформаційно-патріотичну бесіду, де було вшановано патріотизм та мужність наших громадян, які у листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

17:10 23.11.2020

Ремонт водонапірної вежі

Ремонт водонапірної вежі

У селі Бережанка проведено ремонт  системи електропостачання до водонапірною вежі. Роботи виконано працівниками комунального підприємства «Комунсервіс», необхідні матеріали придбано за рахунок селищного бюджету

17:08 23.11.2020

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11.1.3-5/2/17267 від 12.11.2020 року «Щодо повідомлення RASFF № 2020.4474-fup 38» виявлено:

16:29 23.11.2020

Вшанували пам'ять "Небесної сотні"

Вшанували пам'ять "Небесної сотні"

Відзначаючи сьому  річницю початку Революції Гідності, згадуємо події вечора 21 листопада 2013 року, коли у відповідь на відмову Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію з ЄС і фактичну відмову від курсу на євроінтеграцію, на Майдані Незалежності в центрі Києва почали збиратися обурені українці. Подальші події, які стрімко перейшли від мирного протесту і наметового містечка, до побиття студентів, вогненних барикад із шин, "коктейлів Молотова", бруківки, і навіть відкритої стрільби по мітингувальниках.  Сьогодні на Центральній площі селища Чемерівці  до пам’ятника Героям Небесної Сотні працівники селищної ради,  представники духовенства, громадські активісти та мешканці селища  поклали  квіти та запалені лампадки. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань у.своїй промові зазначив, що "ми завжди шануватимемо і пам’ятатимемо тих, хто мужньо стояв на рубежах захисту «Євромайдану». І нехай Всевишній береже тих, хто нині боронить кордони України". Слава Україні! Героям слава!

09:38 21.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь