A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Встановили огорожу довкола свердловини

Встановили огорожу довкола свердловини

В селі Кугаївці облаштовано огорожу довкола прилеглої до водонапірної вежі території. Опори для арканної сітки жителі села встановили  минулого року.  Сьогодні над  кріпленням сітки працювали в.о старости Олександр Гураль,  комунальний працівник Станіслав Сиротюк , допомагав їм житель села Дмитро Синишин. Також викосили суху траву та впорядкували територію.

16:45 24.09.2020

Завершено роботу в проєкті ПУЛЬС

Завершено роботу в проєкті ПУЛЬС

У 2017 році Чемеровецька центральна бібліотека приєдналася до проєкту ПУЛЬС. Перед командою-учасницею постали питання, як донести інформацію про реформу децентралізації мешканцям громади; як створити місце спілкування представників влади і жителів селища; як залучити молодь до участі в процесах, що відбуваються у громаді?

16:22 24.09.2020

Триває будівництво водогону в селі Велика Зелена

Триває будівництво водогону в селі Велика Зелена

Вже кілька днів  в  селі Велика Зелена  тривають роботи з будівництва зовнішніх мереж господарсько-питного водопостачання. На прокладанні канави для водогону працює екскаватор комунального підприємства «Комунсервіс», яким  на сьогоднішній день викопано  450 метрів,   загалом  потрібно прокласти  близько одного кілометра водопроводу . Відразу за трактором проводиться улаштування та зварювання метало-пластикових труб працівниками комунального підприємства «Комунсервіс» та небайдужими жителями населеного пункту.

16:56 23.09.2020

Пом'янули партизанів Другої світової війни

Пом'янули партизанів Другої світової війни

 З нагоди відзначення Дня партизанської слави  у парку Слави смт Чемерівці керівництвом селищної ради та представниками підприємств, установ та організацій громади  було покладено квіти до пам'ятного знака загиблим воїнам-партизанам.    Ця пам’ятна дата  спонукає  висловити всенародну повагу до тих захисників України, які в роки Другої світової війни у  глибокому тилу боролися за мир, свободу та незалежність нашої держави.         

16:19 22.09.2020

«Культура проти ейджизму»

«Культура проти ейджизму»

Чемеровецька селищна рада  взяла участь в  проєкті науково-аналітичного характеру: «Культура проти ейджизму», який здійснюється ГО «Інститут соціальної політики регіону» за фінансової підтримки Українського культурного фонду.

16:05 22.09.2020

Ремонт доріг Залучанського старостату

Ремонт доріг Залучанського старостату

З метою покращення стану дорожнього покриття на території Залучанського старостату  за сприянням селищної ради останніми днями вивезено 64 тонни  щебеню у селах Залуччя та Черче. Автотранспорт для перевезення щебеню із міста Скала -Подільська та трактор МТЗ для його підгортання  було надано керівником місцевого фермерського господарства Віктором  Пелехацьким. Усього за кошти  селищного бюджету у поточному році для цього старостату заплановано придбати  500 тонн щебеню.

16:01 22.09.2020

Видалення сухостійних дерев в селі Кочубіїв

Видалення сухостійних дерев в селі Кочубіїв

В селі Кочубіїв уже не один день  проводиться видалення аварійних та сухостійних дерев, які  набули неестетичного вигляду в центрі села та стали  небезпечними для перехожих  парком. Роботи виконуються комунальним працівником та небайдужими мешканцями. Зрізану деревину вивозять для опалення в зимовий період приміщення дитячого садочка,  сільського клубу, пошти та старостату.

16:36 21.09.2020

Проводяться роботи по заміні теплотраси

Проводяться роботи по заміні теплотраси

Сьогодні техніка та майстри комунального підприємства «Комунсервіс» працюють на території Чемеровецького дитячого садочка «Дзвіночок». З метою безперебійного дотримання температурного режиму в приміщенні навчального закладу проводяться роботи по заміні  труб протяжністю понад 100 метрів від центральної вітки тепломережі до будівлі дитячого садочка. 

16:31 21.09.2020

Відбулась розширена апаратна нарада

Відбулась розширена апаратна нарада

Нарада працівників апарату селищної ради сьогодні проходила в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв. За участі заступників, начальників відділів виконавчого комітету та в.о. старост обговорили нагальні питання діяльності об’єднаної громади. Спільно спланували черговість господарських робіт  з використанням комунальної техніки у населених пунктах громади.  Начальники  відділів прозвітували про виконані роботи  минулого тижня та повідомили про заплановані заходи на наступний робочий тиждень.

16:23 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь