A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

У селі Біла становлено пам'ятний знак

У селі Біла становлено пам'ятний знак

За ініціативи виконуючого обов'язки старости  Василя Горука та настоятеля Української Православної Церкви  отця Володимира Білого   у селі Біла неподалік місцевого храму встановлено пам'ятний знак «Героям Небесної сотні». Виготовлення конструкції  забезпечив  місцевий підприємець Олексій Цугель, а  монтаж спільними силами здійснили працівники старостату та активні жителі села.

16:45 29.09.2020

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

30.09.2020 року о10.00 годині у великому залі Чемеровецького центру культури, дозвілля  та мистецтв відбудеться пленарне засідання сорок дев'ятої сесії VII скликання Чемеровецької селищної ради

12:11 29.09.2020

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

30.09.2020 року 8.00 годині у лекційній залі Чемеровецького центру культури, дозвілля  та мистецтв відбудеться засідання виконавчого комітету селищної ради

12:03 29.09.2020

Ліквідовано порив

Ліквідовано порив

Сьогодні силами працівників та комунальної техніки КП «Комунсервіс» ліквідовано порив на ділянці водогону по вулиці Миру в селі Велика Зелена. До проведення робіт активно долучилися і мешканці села.

17:16 28.09.2020

Продовжується ремонт дороги по вулиці Наливайка

Продовжується ремонт дороги по вулиці Наливайка

Не тільки у населених пунктах громади, але й у Чемерівцях є особливо складні вуличні дороги, які потребують   значної уваги в частині проведення ремонту та чималих фінансових вкладень з бюджету селищної ради. До таких  у селищі відноситься вулиця Наливайка. Ремонт дорожного полотна, облаштування лотків на частині дороги частково було проведено ще у позаминулому році. З метою продовження робіт по забезпеченню якісного водовідведення  наразі придбано ще 70 бетонних лотків на суму понад 46 тисяч гривень.

17:06 28.09.2020

Відбулася зустріч з військовими

Відбулася зустріч з військовими

Сьогодні відбулася зустріч селищного голови Олександра Собаня  з   представниками  військової  частини А2738 м. Кам'янець –Подільський. Предметом розмови було залучення військовозобов’язаних  населених пунктів Чемеровецької громади на службу у Збройні Сили України за контрактом. На даний час військова частина найбільше потребує контрактників на посади водія, електрика, водія-заправника, водія – кранівника.

15:41 25.09.2020

Обстежено умови проживання дітей

Обстежено умови проживання дітей

Сьогодні з метою соціального та правового захисту дітей та активізації роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, керівником Служби у справах дітей Валентиною Семенишеною   спільно з працівниками сектору соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Галиною Паламарчук та Аліною Жилою здійснено виїзд у села Кормильча та Кочубіїв.

15:40 25.09.2020

Завершено монтування ліній вуличного освітлення у Свіршковецькому старостаті

Завершено монтування ліній вуличного освітлення у Свіршковецькому старостаті

Вчора за сприяння голови селищної ради Олександра Собаня та керуючого кластером "ТОВТРИ" Анатолія Степчука завершено монтування ліній вуличного освітлення в селі Свіршківці по вулицях Лісовій, Садовій, Івана Мазепи, Грушевського, Шкільній, Молодіжній, Новоселицькій та в селі Демківці по вулицях Зарічній, Шевченка, Дружби, Кільцевій, Нагірній. Всього встановлено 95 ліхтарів.

15:10 25.09.2020

Провели нараду з діловодами

Провели нараду з діловодами

Сьогодні з використанням платформи Zoom  проведено чергову нараду з діловодами загального відділу. Керуюча справами виконавчого комітету Жанна Народовець в ході наради обговорила з учасниками конференції  поточні питання  діловедення. До наради долучилась начальник відділу   Чемеровецького управління соціального захисту Галина Бернацька, котра спільно з начальником відділу соціальної політики селищної ради Віталієм Приймаком надала роз’яснення щодо формування пакету документів для здійснення доплат одиноким громадянам старше 80 років. В ході підготовки чергових місцевих  виборів, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Чемеровецької райдержадміністрації Лариса Осадчук ознайомила з календарним планом підготовки виборів та акцентувала увагу на  уточненні списків виборців.  Завідувачка Служби у справах дітей селищної ради Валентина Семенишена  довела вимоги щодо формування  картотек на дітей-сиріт.    Начальник загального відділу селищної ради Лідія  Яцковська довела новели законодавства в частині нотаріальних дій, оформлення дотацій на бджолосім’ї.

16:47 24.09.2020

Ініціативи місцевих мешканців

Ініціативи місцевих мешканців

Мешканці вулиці Вишнева у селі Чорна провели ремонт дорожнього покриття. Власними силами селяни  розгорнули щебінь,  придбаний та напередодні завезений селищною радою.

16:46 24.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь