A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт водонапірної вежі в селі Свіршківці

Ремонт водонапірної вежі в селі Свіршківці

Сьогодні завершено зварювальні роботи   по ремонту водонапірної вежі, що уже два  дні поспіль проводилися працівниками комунального підприємства «Комунсервіс» з використанням автопідйомника   по вулиці Шкільна  в селі Свіршківці.

16:50 08.09.2020

Якщо ви несумлінний роботодавець- чекайте на перевірку Держпраці

Якщо ви несумлінний роботодавець- чекайте на перевірку Держпраці

З 1 вересня 2020 року стартувала масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників. На виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка з метою забезпечення ефективного контролю за оформленням трудових відносин в триває активна інформаційно-роз’яснювальна робота серед суб’єктів господарювання.

16:49 08.09.2020

Відбулась чергова нарада

Відбулась чергова нарада

Сьогодні селищний голова Олександр Собань  провів чергову розширену апаратну нараду, в ході якої було  обговорено комплекс галузевих питань  та сплановано роботу в усіх населених пунктах громади на поточний тиждень. Усі присутні отримали від селищного голови конкретні доручення.

15:45 07.09.2020

Модернізація водопроводу в селі Мала Зелена

Модернізація водопроводу в селі Мала Зелена

Сьогодні техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працює у селі Мала Зелена  по вулиці Першотравневій, де проводиться заміна металевої труби частини водомереж на сучасну пластикову. Термін експлуатації колишньої вичерпаний, через  що виникали часті пориви із значними втратами води.  Вирито  траншею та  покладено  майже один кілометр  труби.

13:39 04.09.2020

Завезено щебень у Чорнянський старостат

Завезено щебень у Чорнянський старостат

З метою покращення стану доріг днями у село Чорна  на вулиці Топольницького, Довженка та Богдана Хмельницького  завезено 100 тонн щебеню та ще 50 тонн у село Антонівка.   До вивезення матеріалу було залучено техніку агроформування  «Континентал Фармерз Групп», яке орендує сільськогосподарські угіддя в населених пунктах Чорнянського старостату. Вивіз проводиться за рахунок  угод про соціальне партнерство.  Усього для цього старостату селищною радою закуплено 300 тонн щебеню.

13:37 04.09.2020

З турботою про підопічних

З турботою про підопічних

Відповідно до Державного стандарту соціальної послуги «Догляд вдома» 29 соціальних  робітників  селищної ради надають послуги 402 громадянам.  Соціальні робітники    допомагають на присадибних ділянках, роблять замовлення на косіння трави на подвір’ях, проводять консервації овочів та фруктів на зиму, виконують роботи з  ремонту житлових приміщень, допомагають підопічним в заготівлі дров на осінньо-зимовий період   До речі, дровами уже забезпечені 91% із потребуючих.

17:19 03.09.2020

Ремонт доріг у селі Степанівка

Ремонт доріг у селі Степанівка

Для забезпечення  поточного ремонту доріг у селі Степанівка  селищною радою придбано 250 тонн щебеню. Сьогодні проведено  роботи  по  вивезення  щебеню  по  вулицях Богдана Хмельницького, Першотравневій та Чорновола . Найближчими днями завершаться  роботи  по решту вулицях населеного пункту та в село буде направлено грейдер для його розгортання.

16:35 03.09.2020

Велику проблему малого села вирішено

Велику проблему малого села вирішено

Сьогодні селищний голова Олександр Собань з першим заступником Юрієм Войтовим побували у селі Вишневе, де нещодавно завершено роботи по водозабезпеченню.  Десятки років мешканці села потерпали від цієї проблеми, оскільки перестала функціонувати місцева свердловина. Керівництво селищної ради вишукало оптимальний шлях до вирішення цього життєво важливого для людей питання. Як результат  - прокладено  півтора кілометра труби для водопостачання і сьогодні понад чотири десятки домоволодінь уже забезпечені водою. Таким чином велика проблема малого села успішно вирішена, за що сьогодні місцеві жителі щиро дякували керівнику громади.

16:29 03.09.2020

Держпродспоживслужба області повідомляє!

Держпродспоживслужба області повідомляє!

 У Хмельницькій області орієнтовно з 05.09.2020 року розпочинається проведення планової пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин (лисиць, вовків єнотовидних собак) проти сказу.

10:46 03.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь