A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Засідала комісія по матеріальній допомозі

Засідала комісія по матеріальній допомозі

Протягом вересня до Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня надійшло 13  заяв на виплату матеріальної допомоги на поховання, лікування онкологічних хворих громадян та  на інше дороговартісне лікування. Сьогодні членами  комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян детально вивчивчено кожен пакет документів та виходячи зі складності життєвих обставин визначено  розмір допомоги індивідуально для кожного заявника. За рекомендаціями комісії селищним головою буде видано відповідне  розпорядження.

14:46 01.10.2020

Вітання з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана

Вітання з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана

Щиро вітаю Вас з особливо  сердечним святом - Днем людей похилого віку та Днем ветерана! Цей день - символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток нашого краю, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

08:35 01.10.2020

Відбулась сорок дев’ята  сесія селищної ради

Відбулась сорок дев’ята сесія селищної ради

В ході розгляду порядку денного депутати прийняли ряд важливих рішень, зокрема, щодо змін до бюджету, передачі матеріальних цінностей тощо. Погодили продовження контракту з директорами Хропотівського закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» та  Шидловецького дошкільного навчального закладу «Сонечко». Також розглянули земельні питання, затвердили та надали дозволи на виготовлення технічних документацій та проектів із  землеустрою.

16:33 30.09.2020

Рейд-обстеження умов проживання дітей

Рейд-обстеження умов проживання дітей

Днями фахівці служби у справах дітей та сектору соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Валентина Семенишена і Галина Паламарчук  провели в селі Криків обстеження сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та сімей, де виховуються діти під опікою. До рейду  залучили поліцейського офіцера громади Богдана Петелька.

16:14 30.09.2020

Провели засідання  виконкому

Провели засідання виконкому

Сьогодні  у великій залі Центру культури, дозвілля та мистецтв  відбулось засідання виконкому, до порядку денного якого включено 32 питання, що  були розглянуті за участі  24 членів виконавчого комітету.

16:12 30.09.2020

День усиновлення — свято врятованих життів

День усиновлення — свято врятованих життів

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

16:10 30.09.2020

З професійним святом привітали бібліотекарів

З професійним святом привітали бібліотекарів

Сьогодні  наша бібліотечна громада  святкує Всеукраїнський день бібліотек. З цієї нагоди в читальній залі Чемеровецької центральної бібліотеки було організовано урочисті збори працівників бібліотечних установ селищної ради. Всіх   присутніх зі святом привітав селищний голова Олександр Собань.  За  високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського  Дня бібліотеки Подяками Чемеровецької об’єднаної територіальної громади відзначено директора Чемеровецької центральної бібліотеки Марію Кульпінську, бібліотекаря Жердянської сільської бібліотеки Ользі Мостовій,          бібліотекаря Сокиринецької сільської бібліотеки Наталію Матраєву. Святкову програму для колег підготували працівники Центру культури, дозвілля та мистецтв.

16:09 30.09.2020

Конгрес транскордонного співробітництва

Конгрес транскордонного співробітництва

6–9 жовтня 2020 року відбудеться Конгрес транскордонного співробітництва (раніше відомий як Конгрес Ініціатив Східної Європи). Захід проходитиме у онлайн форматі з синхронним перекладом на три мови: польську, англійську та російську. Учасники: органи місцевого самоврядування, європейські та міжнародні установи, науковці та освітяни, працівники культурних установ, неурядових організацій та експерти, що займаються питаннями Східної Європи та співробітництва з питань розвитку.

15:16 30.09.2020

Завозиться матеріал для поточного ремонту сільських доріг

Завозиться матеріал для поточного ремонту сільських доріг

Днями на вулиці Устима Кармелюка, Лесі Українки, Грушевського та Івана Франка, що у селі Почапинці , технікою місцевого інвестора  ТОВ «Оболонь Агро» вивезено 100 тонн щебеню для проведення поточного ремонту сільських  доріг. Усього селищною радою для Почапинецького старостату закуплено 300 тонн матеріалу. За сприятливих погодних умов  буде продовжено вивезення щебеню та його розгортання  комунальною спецтехнікою.

17:00 29.09.2020

Черговий етап водозабезпечення Садового

Черговий етап водозабезпечення Садового

У селах громади поступово вирішуються питання  якісного водозабезпечення мешканців.  Черговим етапом у  селі Садове стало проведення робіт по облаштуванню території довкола  збудованої свердловини, до яких було залучено техніку  комунального підприємства «Комунсервіс». А місцеві мешканці активно організувалися для встановлення водяного насоса, придбаного також за кошти селищного бюджету.

16:57 29.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь