A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Придбано ігрове та спортивне обладнання для вихованців  закладів дошкільної освіти

Придбано ігрове та спортивне обладнання для вихованців закладів дошкільної освіти

Провідним видом освітньої діяльності дітей дошкільного віку є - ігрова. З метою досягнення цілей розвитку дітей різного віку (від 1,5 до 6 років) для вихованців 20 закладів дошкільної освіти Чемеровецької селищної ради придбано ігрове та спортивне обладнання, яке допоможе дітям формувати активне, граматичне мовлення, розвивати зорові,слухові, тактильні відчуття, оволодіти предметно-практичною діяльністю, засвоїти сенсорні еталони (колір,форма, розмір), організовувати сюжетно-рольову гру, створити умови для участі дітей у різних видах діяльності.

16:02 16.09.2020

Чергова нарада із соціальними робітниками

Чергова нарада із соціальними робітниками

Сьогодні відбулася чергова нарада із соціальними робітниками населених пунктів Чемеровецької селищної ради, яка проходила на свіжому повітрі з метою дотримання усіх заходів карантину. Основним питанням порядку денного стало опрацювання Постанови від 29 липня 2020 року № 663 «Про внесення змін  до Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги особам, які  не мають права на пенсію та особам з інвалідністю і державної соціальної допомоги на догляд». Консультацію по заповненню необхідних документів для отримання державної соціальної допомоги на догляд одиноким громадянам 80 річного віку надавали начальник управління соціального захисту населення Тамара Трач та начальник відділу прийому документів усіх видів допомог та опрацювання пільг Галина Бернацька. По завершенню зібрання начальник відділу з питань соціальної політики селищної ради Віталій Приймак наголосив на ключових питаннях роботи в період карантину.

16:00 16.09.2020

Завершено роботи по перекриттю чергового будинку у селищі

Завершено роботи по перекриттю чергового будинку у селищі

В селищі Чемерівці завдяки об’єднаним зусиллям і ресурсам мешканців та влади проведено ремонт ще однієї багатоповерхівки. Днями  бригада майстрів, яку найняли жителі будинку 2 по вулиці Героїв Майдану, завершила  ремонт покрівлі. Матеріали було  придбано за кошти селищного бюджету, оплата робіт  проведена   за кошти мешканців.

14:24 15.09.2020

Ямковий ремонт на дорогах громади

Ямковий ремонт на дорогах громади

З метою покращення дорожнього покриття за кошти селищної ради проводиться ямковий ремонт на дорогах населених пунктів громади. Сьогодні  ямковий ремонт  здійснювався в селищі Чемерівці.

14:20 15.09.2020

«Хмарний простір на всі випадки життя»

«Хмарний простір на всі випадки життя»

Нарешті українські програмісти дочекалися свого власного свята. У невисокосний рік його відзначають  13 вересня, а у високосний - 12 вересня.  Тепер володіння комп’ютером є не розвагою, а  життєво необхідною новичкою. Про престижність професії, попит на ринку праці, сервіси та можливості говорили та практикували сьогодні користувачі Чемеровецької центральної бібліотеки для дітей під час book медіа-драйву «Хмарний простір на всі випадки життя».   Також діти мали можливість познайомитися з роботою цікавого та актуального гаджета 3D – ручки, який сьогодні завойовує любов та увагу.

16:54 14.09.2020

Заходи з благоустрою

Заходи з благоустрою

Тривають заходи з благоустрою в населених пунктах громади.   У Сокиринецькому старостаті  сьогодні силами комунальних працівників  та працівників старостату  забезпечено косіння трави  у центрі села Збриж. Далі роботи буде продовжено на інших ділянках.

16:52 14.09.2020

Прокладання водогону у селі Вікторівка

Прокладання водогону у селі Вікторівка

Сьогодні за сприянням селищного голови Олександра Собаня та в.о. старости сіл Шидловецького старостату Петра Семенишина розпочалися роботи по прокладанню водогону у селі Вікторівка.  Усі роботи проводяться технікою комунального підприємства  «Комунсервіс».

16:50 14.09.2020

Заходи безаварійного функціонування системи опалення

Заходи безаварійного функціонування системи опалення

З метою організації безаварійного функціонування системи опалення під час прийдешнього осінньо-зимового  періоду за кошти відділу освіти, молоді та спорту  селищної ради  придбано труби для заміни  теплотраси протяжністю  108 метрів від центральної вітки тепломережі до будівлі дитячого садочка «Дзвіночок».  Днями заплановано  провести усі необхідні роботи.

16:48 14.09.2020

Щиро вітаю з Днем фізичної культури та спорту!

Щиро вітаю з Днем фізичної культури та спорту!

Це свято відзначається щорічно у другу суботу вересня і об'єднує під своїми знаменами людей різних вікових груп, професій і інтересів, які своєю діяльністю популяризують здоровий спосіб життя та формують здорову націю.

16:05 11.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь