A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Згадай Україно, вогненні роки

Згадай Україно, вогненні роки

Уже кілька десятиліть поспіль  2 вересня увесь  світ відзначає пам'ятну дату  закінчення Другої світової війни. Цьогоріч вона є особливою, ювілейною, адже  минає 75 - років закінчення Другої світової війни. З нагоди відзначення цієї дати, а також враховуючи вагомий внесок українського народу у перемогу над нацизмом Чемеровецькою центральною бібліотекою для дітей, з метою цілісного розкриття матеріалу про події тих моторошних для народу років  розгорнуто  історичну ретроспективу: "Згадай Україно, вогненні роки".

17:15 02.09.2020

Врегульовано деякі земельні питання

Врегульовано деякі земельні питання

 Сьогодні з метою забезпечення розгляду  звернень та заяв щодо врегулювання земельних відносин спеціалісти відділу земельних ресурсів спільно із спеціалістом юридичного відділу  здійснили виїзд у село Жердя  для вивчення ситуації на місцях.

17:10 02.09.2020

Покращено матеріально-технічну базу районної лікарні

Покращено матеріально-технічну базу районної лікарні

1 вересня стало не лише особливим днем для освітян, але й для медиків. Чимала їх кількість зібралася в залі засідань Чемеровецької районної лікарні на зустріч з депутатом Хмельницької обласної ради Уляною Ткаченко та головою Чемеровецької селищної ради Олександром Собанем. Приємна подія об'єднала  всіх, адже для покращення матеріально-технічної бази закладу, а саме реанімаційного відділення,  було придбано найсучасніший апарат штучної вентиляції легень Оricare V8600 та 2 пульсоксиметри. Особливістю даного апарату є те, що він адаптований і може здійснювати реанімаційні заходи як для дорослих, так і для дітей. Сьогодні технічний засіб повністю налаштований  та готовий надавати допомогу усім хворим, в першу чергу особам, хворим на коронавірус.

10:22 02.09.2020

1 вересня 2020 року  для  учнів , батьків та  вчителів  Жердянської ЗОШ – свято особливе!

1 вересня 2020 року для учнів , батьків та вчителів Жердянської ЗОШ – свято особливе!

Просторі класи, яскраві коридори, оновлена спортивна зала  та сучасне подвір’я  зустріли школярів після канікул. Окрасою шкільного подвір’я безперечно є відкритий сьогодні  спортивний майданчик зі штучним покриттям . Право урочисто відкрити та перерізати стрічку мали селищний голова Олександр Собань та учні школи,  які витягли особливий фант в ході жеребкування.         Перші гравці , які провели футбольний матч – команда школярів «Drive» та батьків «Круті перці». Переможцями  стала команда учнів. 

17:19 01.09.2020

Вдалого  старту і нових звершень !

Вдалого старту і нових звершень !

Перше вересня – урочистий хвилюючий день. Незабутня святкова атмосфера, доброзичливі і щирі посмішки, свіжі оновлені класи, і, звичайно, Перший дзвоник.

17:08 01.09.2020

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Держпродспоживслужба району повідомляє!

Спеціалістами  Держпродспоживслужби в результаті  розслідування 2-х випадків захворювання на «ботулізм» з 3-ма постраждалими (хворі зареєстровані у Харківській та Луганській областях),  які пов’язані з вживанням риби в’яленої (лящ) у серпні поточного року, виявлено факт постачання неякісної, фальсифікованої продукції – риби в’яленої (ляща) виробника ФОП Цирковнюка А.О., виробнича потужність якого розташована за адресою: вул. Чкалова, 1 Б, с. Луб’янка, Бородянский р-н, Київська обл.. через постачальника ФОП Шипко Ярослава В’ячеславовича, який зареєстрований у м. Києві.

08:58 01.09.2020

Освітлено   Красноставці

Освітлено Красноставці

По вулицях Польова, Мічуріна, Перемоги, Лазо, Дружби, Подільська, Шевченка та провулках Тихий, Малий, Зарічний завершено монтування  лінії вуличного освітлення.  Також встановлено два ліхтарі та підключено до вуличного освітлення біля пам’ятного знака воїнам-односельчанам.

17:22 31.08.2020

Розглянули питання надання матеріальної допомоги

Розглянули питання надання матеріальної допомоги

Члени  комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  розглянули 14 заяв від жителів населених пунктів Чемеровецької селищної ради. Детально вивчивши кожен пакет документів та виходячи зі складності життєвих обставин, було визначено розмір допомоги індивідуально для кожного заявника. За рекомендаціями комісії селищним головою буде видано відповідне  розпорядження

16:51 31.08.2020

Провели нараду з діловодами

Провели нараду з діловодами

Все більшої популярності набувають можливості проведення нарад і зустрічей в онлайн-режимі. Сьогодні з використанням платформи zoom  проведено нараду з діловодами загального відділу. Керуюча справами виконавчого комітету Жанна Народовець в ході наради обговорила з учасниками конференції  питання  діловедення, покращення комунікації та висвітлення новин  сіл на сторінках Facebook. Основним акцентом наради були питання дотримання карантинних заходів на підвідомчих територіях та підготовки до організації матеріально-технічного забезпечення цьогорічного виборчого процесу.

15:58 28.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь