A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жінки!

Шановні жінки!

Від щирого серця вітаю Вас з Днем матері! Це найтепліше свято весни, яке не випадково відзначається в пору, коли пробуджена природа вривається в наше життя буйною зеленню, пишним цвітінням, співом птахів і теплом сонячних променів. Мама - це найдорожче та найсвітліше, що є на світі. Вона завжди хвилюється і вболіває, радіє успіхам своїх дітей, підтримує їх у проблемну хвилину,  Немає людини ближче і рідніше! Тому у цей святковий день, дорогі  матері,  бажаю, щоб ваші серця були зігріті любов'ю та турботою близьких! А кожен день був наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою, миру і любові!

13:41 09.05.2020

З нагоди Дня пам’яті та примирення

З нагоди Дня пам’яті та примирення

Сьогодні в Україні та більшості країн Європи відзначають День пам'яті та примирення. Пам'ятна дата приурочена до дня капітуляції нацистської Німеччини — 8 травня 1945 року. Вона дає можливість оцінити внесок українського народу в перебіг і завершення Другої світової війни, підсумувати її масштабні спустошливі наслідки для України, а також винести життєво важливі уроки для нашої держави сьогодні.

16:54 08.05.2020

З нагоди 75-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні

З нагоди 75-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні

Сьогодні, в переддень ювілейної дати Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його заступник Юлія Повар спільно з головами  районної та селищної ветеранських організацій Валентиною Курохтіною та Ганною Мазніцькою відвідали  учасників бойових дій Другої світової війни, що проживають у населених пунктах громади.  Богуцькій Тамарі Василівні, жительці селища Чемерівці, Ковалю Михайлу Олексійовичу , жителю села Залісся,   та Лопато Ганні Гнатівні, жительці села Залуччя, з нагоди 75-ої річниці Перемоги вручено ювілейні медалі, квіти, вітальні листівки, продуктові набори та грошову винагороду. Також керівництво громади відвідало родину учасниці бойових дій, жительки села Свіршківці Головко Ольги Василівни та вручили рідним медаль посмертно. А у селі  Вікторівка очільник громади спільно з в.о.старости  Петром Семенишиним поклали квіти на могилу Героя  Радянського Союзу Василя Петровича Олійника. 

15:16 08.05.2020

Присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»

Присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»

Сьогодні, напередодні Дня матері,  селищний голова Олександр Собань  привітав жительку села Велика Зелена Марію Іванівну Квітковську з присвоєнням почесного звання України «Мати-героїня». В родинному колі, серед рідних та близьких,  він вручив матері п’ятьох дітей почесну державну нагороду, яка підтверджує гідний статус справжньої берегині сімейного вогнища. Олександр Володимирович побажав Матері-героїні  міцного здоров'я, добра і благополуччя її дітям та родині,   життєвого оптимізму на довгі щасливі роки.

13:48 08.05.2020

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.05.2020 №343 "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України", відповідно до розпорядження Чемеровецького селищного голови Олександра Собаня від 08.05.2020 №63/2020-р., з метою запобігання поширенню захворювання на коронавірус карантинні заходи на території населених пунктів громади продовжено до 22 травня 2020 року. Просимо усіх забезпечити їх дотримання, щоб уберегти себе та своїх рідних від інфікування!

13:47 08.05.2020

Як розробити якісні проєктні пропозиції 

Як розробити якісні проєктні пропозиції 

Сьогодні фахівці Хмельницького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» проводили он-лайн навчання  для  представників об’єднаних територіальних громад щодо написання  проєктних заявок на грантові конкурси. Від Чемеровецької селищної ради участь у навчанні взяли начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна та провідний спеціаліст Майя Ковальчук. В ході навчання учасникам дали роз’яснення щодо основ  проєктного менеджменту та вимог до написання проєктних пропозицій.

13:47 08.05.2020

Поточний ремонт доріг у  Почапинцях

Поточний ремонт доріг у Почапинцях

Сільські дороги завжди потребують поточних ремонтів. Дещо раніше  ТОВ «Оболонь Агро»   завезено дві машини щебеню для проведення  ямкового ремонту вуличних доріг у селі Почапинці, де агроформування орендує землі.     Сьогодні щебінь розгорнуто екскаватором комунального підприємства «Комунсервіс».   

13:46 08.05.2020

Впорядкували кладовище  в селі Криків

Впорядкували кладовище в селі Криків

Прибирання сільських кладовищ і до великодніх свят, і зараз залишається актуальною темою.   За ініціативи в.о. старости в селах Шидловецького старостинського округу  Петра Семенишена сьогодні   комунальна техніка працювала по впорядкуванню території кладовища у селі Криків. Техніку для вивозу сміття виділив керуючий сільськогосподарської дільниці села Івахнівці приватного підприємства «Аграрна компанія - 2004» Анатолій Степчук.    

13:45 08.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь