A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Читач радить читачу: як Європу пізнать всю»

«Читач радить читачу: як Європу пізнать всю»

Через карантинні заходи бібліотеки не мають змоги організовувати публічні зустрічі для своєї аудиторії. Проте книги можуть знаходити свого користувача і в соцмережах. Так цього тижня під час PR- акції: « Читач радить читачу: як Європу пізнать всю», активні читачі радили своїм ровесникам та любителям подорожувати пізнавальні, цікаві книги, які допоможуть ретельно спланувати подорож та ознайомитися з культурою та традиціями країн Європи.

16:08 20.05.2020

Проводиться грейдування доріг в селі Красноставці

Проводиться грейдування доріг в селі Красноставці

З метою вирівнювання дорожнього полотна в село направлено грейдер комунального підприємства «Комунсервіс». Першочергово технікою буде проведено ремонт доріг по вулицях,  де завершено роботи з будівництва водогону, та під’їзних  шляхів до вононапірних башт. По завершенню розгортання проблемних ділянок спецтехніка буде працювати по інших вулицях.

16:07 20.05.2020

Заходи благоустрою у Кугаївцях

Заходи благоустрою у Кугаївцях

Сьогодні у Кугаївцях активно велися різні господарські роботи.  Завдяки використанню спецтехніки КП «Комунсервіс» проведено заміну ламп на мережах  освітлення по вулиці Центральній. А на місцевому  сміттєзвалищі за сприяння селищного голови Олександра Собаня було залучено техніку ТОВ «Оболонь-Агро» для прибирання та впорядкування території.  

17:14 19.05.2020

Літературні шедеври на великому екрані

Літературні шедеври на великому екрані

Зазвичай після перегляду фільму ми настільки захоплюємося героями, що хочемо  дізнатися  про них більше, зрозуміти їх  краще і вивчити більше мотиви їхніх вчинків. А оскільки фільм  має обмеження за часом,  за деталями ми звертаємося до книги, адже з книгою ми  в будь-який момент  можемо зупинитися і обдумати кожен крок героя.  Книга може існувати без фільму,а ось фільм без книги ніяк. Читання книги має багато переваг над переглядом фільму, адже читання розвиває уяву. поповнює словниковий запас, збагачує внутрішній світ, виховує терплячість та уважність. Навіть  діти, яких важко привчити до читання, після перегляду фільму з головою пірнуть в захоплюючу історію про улюблених героїв. Тож запрошуємо усіх бажаючих до перегляду книжкової виставки «Літературні шедеври на великому екрані», яку влаштовано  у Чемеровецькій бібліотеці для дорослих. З книг, представлених на виставці, ви можете дізнатись, що таять головні герої і які пригоди залишились поза кадрами фільмів. Фільм може доповнити враження музикою і крутими спецефектами, а книга відкрити нерозгадані деталі. А що вибираєте ви?

15:29 19.05.2020

Обслуговування підопічних в умовах карантину

Обслуговування підопічних в умовах карантину

З початку карантину, враховуючи ситуацію на місцях та дотримуючись всіх вказівок  і рекомендацій щодо індивідуального захисту , соціальні робітники  постійно дбають про забезпечення літніх людей продуктами, ліками, водою,  проводять вимірювання температури,  допомагають в оплаті комунальних послуг. Про свою роботу та ситуацію на місцях доповідають керівництву в телефонному режимі.   

15:11 19.05.2020

Завдячуючи нашим діловим партнерам

Завдячуючи нашим діловим партнерам

Сьогодні керівництво селищної ради має чимало планів для реалізації у кожному населеному пункті громади щодо поліпшення благоустрою, розвитку місцевої інфраструктури та соціально-культурних об»єктів.  Та для втілення  усіх проєктів в життя необхідний достатній рівень фінансового забезпечення. Звісно, що податки - основне джерело наповнення бюджету селищної ради. І це добре, що в населених пунктах громади функціонує  податково відповідальний бізнес – аграрні кампанії, які і ефективно працюють на землі, і регулярно забезпечують податкові надходження до селищного бюджету.  Зокрема,  від початку поточного року бюджет громади поповнився 1487, 4 тис. грн.  прибуткового та 353,0 тис.грн. єдиного податку,  сплаченого ТОВ «ЕНСЕЛКО АГРО ».  До слова,  підприємство орендує близько двох тисяч гектарів землі на території Залучанського, Шидловецького та Степанівського старостатів. А ще завдяки співпраці та взаєморозумінню між селищним головою Олександром Собанем та керівником відділу соціальної політики ТОВ «ЕНСЕЛКО АГРО »  Русланом Ляховченко   придбано труби для водогону у селі Шидлівці та меблі для місцевого дитсадка, два водяних насоси,  металопластикові вікна та двері – для Залучанського старостату.  А цими днями  встановлюється закуплений агроформуванням паркан в центрі села Степанівка.

15:08 19.05.2020

Забезпечили канцелярськими наборами випускників ДНЗ

Забезпечили канцелярськими наборами випускників ДНЗ

Відділ освіти, молоді та спорту селищної ради забезпечив випускників дитячих дошкільних закладів  матеріалами для розвитку й творчості, які вони використають уже в новому навчальному році. Це, зокрема, папка для навчання, розмальовки, кольоровий папір та картон, клей, ручки, олівці тощо. Загалом закуплено 181 набір для діток з населених пунктів об’єднаної громади. Сьогодні виконуючі обов’язків старост їх отримали та спільно з працівниками дитячих садочків вручать канцелярські приладдя діткам.

15:26 18.05.2020

Ліквідовано порив водогону у Демківцях

Ліквідовано порив водогону у Демківцях

Сьогодні працівники та техніка комунального підприємства «Комунсервіс» працювали в селі Демківці. Там проводилися   роботи по ліквідації пориву водогону по вулиці Нагірній. Місце пошкодження водомереж знайдено, стан проаналізовано,  необхідні матеріали закуплено. Після завершення зварювальних робіт  відразу було відновлено водопостачання до осель мешканців.

15:20 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь