A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЦНАП селищної ради долучився до проєкту "єМалятко"

ЦНАП селищної ради долучився до проєкту "єМалятко"

Онлайн-сервіс запустили в лютому цього року, його успішно апробували у декількох містах України. Відтепер комплексну послугу можна отримати  і в Чемерівцях. Завдяки забезпеченню електронної взаємодії Центру надання адміністративних послуг селищної ради  з державними електронними інформаційними ресурсами, комплексна послуга при народженні дитини буде надаватись за електронною заявою батьків онлайн за декілька хвилин.

15:18 18.05.2020

Онлайн – навчання для освітніх експертів

Онлайн – навчання для освітніх експертів

Експерти будуть залучатися до проведення інституційних аудитів закладів загальної середньої освіти Хмельницької області .  Освіту Чемеровецької  селищної  ради  представили  директор Чемеровецького НВК №1 Тіна Собань та завідувачка методичним кабінетом Валентина Колодій , які зареєструвалися експертами та розпочали навчання.  «Система забезпечення якості  освіти в Україні» та «Інституційний аудит, як комплексна зовнішня перевірка та оцінювання освітніх і управлінських процесів ЗЗСО»- такі проблеми винесені на обговорення під час відеоконференцій 15 та 21 травня . Управлінням Державної служби якості освіти у Хмельницькій області плануються також зустрічі експертів офлайн.

15:15 18.05.2020

На Чемеровеччині судитимуть чоловіка за замах на вбивство сусіда

На Чемеровеччині судитимуть чоловіка за замах на вбивство сусіда

За ефективного процесуального керівництва прокурорів Чемеровецького відділу Городоцької місцевої прокуратури спільно зі слідчими Чемеровецького відділення поліції, в результаті проведення комплексу слідчих (розшукових) дій зібрано достатньо доказів, що підтверджують вчинення мешканцем одного із сіл Чемеровецького району особливо тяжкого кримінального правопорушення проти життя та здоров’я людини.

14:32 18.05.2020

Онлайн форум мерів

Онлайн форум мерів

Сьогодні відбувся  VII Онлайн Форумі з циклу «Солідарність мерів: управління муніципалітетом під час пандемії» з питань діяльності органів місцевого самоврядування в період пандемії, зокрема, щодо підтримки вразливих груп населення.  В якості  спікерів  були   Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та заступник мера муніципалітету Зарасай (Литва) пан Арнольдас Абромявічю, мер муніципалітету Кочев’є (Словенія)- пан Владімір Прєбіліч.  Участь у форумі загалом взяли  більше сотні громад України. Даний захід проводився за ініціативи повірених у справах посольства Литовської  Республіки в Україні, представників  Програм від GIZ, «U-LEAD з Європою».

14:18 15.05.2020

Наближається Всеукраїнський День вишиванки!

Наближається Всеукраїнський День вишиванки!

Тому, до цього свята оголошуємо конкурс на краще фото у вишиванці. Запрошуємо вас ділитися у коментарях до посту про конкурс на сторінці  Центру культури, дозвілля і мистецтва, своїми фото у вишитих сорочках, з друзями, з усією родиною, фото, на якому ти один. Взяти участь у конкурсі можуть усі бажаючі, вік учасників необмежений. Власник/власниця фотографії, що набере найбільше лайків, отримає пам’ятний подарунок. Якщо не маєте фото - підтримайте вподобанням світлину, яка сподобалася найбільше. Результати фотоконкурсу будуть оголошені 21 травня о 16:00.

16:10 14.05.2020

Підвели підсумки конкурсу

Підвели підсумки конкурсу

Працівники Чемеровецького центру культури та мистецтв підвели підсумки Дайджест-конкурсу читців та авторів поезії, присвячений Дню Пам’яті та Примирення і 75-й річниці Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні «Пам'ять серця – поезія фронту». В номінації «Авторська поезія» І місце здобула Валентина Особлюк, ІІ – Ольга Войцехівська, ІІІ – Анастасія Лужняк. В номінації «Читці» І місце між собою розділили Віталіна Когут та Костянтин Дубінський, Поліна  Поляк та Владислава Фіголь посіли ІІ місце, ІІІ – Марія Доміна. «Приз глядацьких симпатій» отримала Тетяня Ямяк.

13:47 14.05.2020

Заходи благоустрою в  Ямпільчику

Заходи благоустрою в Ямпільчику

За ініціативи в.о. старости Олександра Білозора у селі сьогодні  проводять прибирання та впорядкування територій із залученням техніки. Для вивозу нагорнутого сміття техніку надав Михайло Драпатий, керівник товариства «Оболонь Агро», яке орендує сільськогосподарські угіддя у населеному пункті.  

20:52 13.05.2020

Відновлюється водопостачання в селі Біла

Відновлюється водопостачання в селі Біла

Цьогоріч  через посушливі погодні умови значно знизився рівень водних ресурсів. Цю проблему   гостро відчули жителі села  Біла. Вода в місцевому джерелі зникла, а саме воно забезпечувало сільський водогін.   До відновлення водопостачання в селі Біла долучився місцевий інвестор. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань заручився підтримкою керівника товариства «Оболонь Агро» Михайла Драпатого і погодили  в рахунок угоди про соціальне партнерство вирішити питання забезпечення роботи артезіанської свердловини, яка побудована в селі кілька років тому за сприяння Народного депутат України Олександра Гереги. Товариством закуплено водонапірний насос та усі необхідні комплектуючі для проведення з’єднання з водопровідною мережею села. Сьогодні працівники товариства «Оболонь Агро» та комунального підприємства  «Комунсервіс» працювали над відновленням водопостачання.

16:25 13.05.2020

Заходи водозабезпечення в селі Бережанка

Заходи водозабезпечення в селі Бережанка

Пріоритетним завданням  селищної ради на поточний рік визначено максимально ефективно організувати роботу щодо водозабезпечення  населених пунктів. Поряд із будівництвом водогонів у кількох селах громади стоїть завдання забезпечити належне функціонування уже діючих водогонів.  З метою покращення тиску та якості води у сільському водопроводі в Бережанці  проводиться  з’єднання двох водонапірних башт. Над прокладанням канави працював траншеєкопач комунального підприємства «Комунсервіс». Водопровідну  трубу та усі необхідні  комплектуючі для проведення підключення закуплено підприємством «Україна Агро-2С» за ініціативи його керівника Володимира Присяжного.

16:23 13.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь