A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці громади!

Шановні мешканці громади!

Сьогодні всі ми відзначаємо День вишиванки - символу, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються, і місця, де проживають.

23:23 21.05.2020

Народжені у вишиванках

Народжені у вишиванках

Акцію під такою назвою, що стала уже щорічною, провели сьогодні працівники відділу з питань соціальної політики селищної ради. З нагоди святкування Дня вишиванки вони подарували новонародженим, які народились у переддень святи, вишитий дитячий одяг.

15:35 21.05.2020

єМалятко у ЦНАП: запитання та відповіді

єМалятко у ЦНАП: запитання та відповіді

Вчора відбувся онлайн-вебінар по впровадженню в Центрі надання адміністративних послуг  селищної ради комплексної послуги єМалятко. Його слухачами були начальник відділу ЦНАП Олег Коробчук, адміністратори Ганна Подлуцька і Тамара Кузь.  Вичерпну інформацію щодо реалізації нововедення подали заступник міністра цифрової трансформації Людмила Рябчинська, координатор імплементаційної групи впровадження послуги єМалятко Катерина Чорногоренко. Про практичну сторону надання послуги розповідала директор департаменту  ЦНАП Луцької міської ради Лариса Карп’як.

14:51 21.05.2020

Завершено вуличне освітлення в селі Почапинці

Завершено вуличне освітлення в селі Почапинці

Роботи на кількох неосвітлених вулицях розпочалися дещо раніше, останніми днями майстри працювали над монтажем лінії по вулицях Лесі Українки, Устима Кармелюка та Незалежності. Сьогодні  проведено останні підключення на щитових.  

14:49 21.05.2020

Результат виконання партнерських угод

Результат виконання партнерських угод

У Степанівці іде до завершення встановлення  в центрі села  європаркану. ТОВ «ЕНСЕЛКО АГРО », що обробляє землі на території старостату,  в рахунок угоди про соціальне партнерство  закуплено металопрофіль та усі необхідні комплектуючі для огорожі протяжністю майже 100 метрів.

14:32 21.05.2020

Косіння трави – елемент комплексної роботи з благоустрою

Косіння трави – елемент комплексної роботи з благоустрою

Для цього усі старостинські округи стовідсотково забезпеченні бензокосами та тримера. Комунальні працівники, які працюють в селах громади, використовують обладнання та обкошують узбіччя центральних вулиць,  прилеглі території до закладів соціальної сфери, сільські парки, сквери та кладовища. Також використовують навісну косарку, придбану для комунального підприємства «Комунсервіс», якою почергово працюють в селах об’єднаної селищної ради. Сьогодні косарка працює на території Залучанського старостату.

16:12 20.05.2020

Заклади соціальної сфери села Кугаївці забезпечено швидкісним інтернетом

Заклади соціальної сфери села Кугаївці забезпечено швидкісним інтернетом

Сучасний потужний інтернет – це вимога сьогодення.  В переважній більшості  населених пунктів громади це питання практично вирішено. Останнім часом провайдером «Укртелеком» ведуться  роботи з підключення  користувачів  інтернету  у селі Кугаївці.  Днями  працівники спеціалізованого підприємства провели підключення до мережі швидкісного інтернету для навчальних закладів, будинку культури та будівлі старостату.

16:11 20.05.2020

«Читач радить читачу: як Європу пізнать всю»

«Читач радить читачу: як Європу пізнать всю»

Через карантинні заходи бібліотеки не мають змоги організовувати публічні зустрічі для своєї аудиторії. Проте книги можуть знаходити свого користувача і в соцмережах. Так цього тижня під час PR- акції: « Читач радить читачу: як Європу пізнать всю», активні читачі радили своїм ровесникам та любителям подорожувати пізнавальні, цікаві книги, які допоможуть ретельно спланувати подорож та ознайомитися з культурою та традиціями країн Європи.

16:08 20.05.2020

Проводиться грейдування доріг в селі Красноставці

Проводиться грейдування доріг в селі Красноставці

З метою вирівнювання дорожнього полотна в село направлено грейдер комунального підприємства «Комунсервіс». Першочергово технікою буде проведено ремонт доріг по вулицях,  де завершено роботи з будівництва водогону, та під’їзних  шляхів до вононапірних башт. По завершенню розгортання проблемних ділянок спецтехніка буде працювати по інших вулицях.

16:07 20.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь