A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розглянуто земельні питання за заявами мешканців Кугаєвець

Розглянуто земельні питання за заявами мешканців Кугаєвець

Спільний розгляд трьох  заяв, які надійшли до селищного голови Олександра Собаня забезпечили  провідний спеціаліст відділу земельних ресурсів Ігор Поплавський та  виконуючий обов’язків старости Олександр Гураль. Безпосередньо на місці в ході спілкування з сторонами конфлікту  визначили відповідність землекористування відповідно до документів на право володіння,   провели роз’яснювальну роботу щодо виявлених порушень та у деяких випадках встановили межові знаки.

16:26 28.05.2020

Вітаємо лауреатів Міжнародного фестивалю

Вітаємо лауреатів Міжнародного фестивалю

Незважаючи на умови організації цьогорічного освітнього процесу, кінець навчального року для  Чемеровецької дитячої музичної школи відзначений творчими досягненнями. Виступи учнів та викладачів на Міжнародному фестивалі талантів «Parade of Stars 2020» (м.Краків, Польща) принесли перемоги та радість успіху для учасників. В інструментальному  жанрі по класу «Труба» першість здобула Владислава Горішна, за досконалу гру на синтезаторі ІІ місце посів Олександр Шипета, ІІІ місце здобула Олександра Коробчук за майстерність гри на фортепіано.  Народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Соната» посів І місце в номінації «Естрадний вокал», серед перших місць почесне звання Лауреата фестивалю отримав фортепіанний дует викладачів "Елегія".

16:12 28.05.2020

Важлива інформація!

Важлива інформація!

Станом на 09.00 28.05.2020 року за результатами проведених напередодні ПЛР-тестів нових випадків інфікування COVID-19 не виявлено.

10:22 28.05.2020

ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ ОТГ ВІННИЧЧИНИ ТА ЇХ ПАРТНЕРІВ З СУСІДНІХ ОБЛАСТЕЙ

ВІДБУЛАСЬ ПЕРША ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ ОТГ ВІННИЧЧИНИ ТА ЇХ ПАРТНЕРІВ З СУСІДНІХ ОБЛАСТЕЙ

Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування   ініціювала проведення онлайн-конференції голів об'єднаних громад Вінницької області та партнерів, що підписали Меморандуми про співробітництво з Хмельницької, Житомирської і Черкаської областей. Оскільки Чемеровецька селищна рада є учасником проєкту, селищний голова Олександр Собань також був запрошений до участі у конференції.   З вітальним словом до учасників звернулися голова Вінницької обласної ради та голова Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Анатолій Олійник .  Далі обговорювали  основні напрями співробітництва: про досвід успішного виконання повноважень органами місцевого самоврядування та розвитку територіальних громад; організацію та проведення спільних заходів (конференцій, семінарів та інших),  спрямованих на вирішення питань, що становлять взаємний інтерес; спільне ініціювання змін до діючого законодавства України та обговорення законопроектів, що стосуються роботи органів місцевого самоврядування. Чемеровецький селищний голова Олександр Собань виступив спікером при обговоренні питання «Карантин: проблеми, виклики та шляхи їх вирішення під час карантину та в період поступового виходу і послаблення обмежень на прикладах ОТГ». Ольга Олійник, заступник керівника Секретаріату ВОАОМС, завідувачка Центру комунікації, зовнішніх зв’язків та залучення грантових ресурсів розповіла про перспективи  розвитку внутрішнього туризму. Крім обміну досвідом, учасники форуму обговорили і проблемні питання, які є актуальними для всіх громад. Зокрема, це питання виходу з карантину, економічна ситуація,  ситуація в освіті та медицині, підготовка до місцевих виборів.

15:40 27.05.2020

Працювала комісія  по наданню матеріальної допомоги

Працювала комісія по наданню матеріальної допомоги

Сьогодні в залі засідань селищної ради  відбулось чергове засідання комісії по наданню одноразової матеріальної допомоги  окремим категоріям громадян. Протягом проточного місяця по допомогу на лікування звернулись 12 мешканців населених пунктів об’єднаної територіальної громади. За результатом  детального  аналізу кожної справи членами комісії напрацьовано пропозиції для формування проєкту розпорядження селищного голови щодо виплати визначеного розміру допомоги.

15:36 27.05.2020

Олександр Собань з робочим візитом побував в селі Красноставці

Олександр Собань з робочим візитом побував в селі Красноставці

Основна мета візиту, який відбувся  днями – визначення якості робіт з нещодавно завершеного будівництва частини сільського водопроводу. Також в ході візиту очільник громади відвідав дитячий садок  і школу та поспілкувався з освітянами. Відразу на місці визначили потреби навчальних закладів для відновлення роботи та початку нового навчального року.

15:36 27.05.2020

Відбулася нарада керівників ДНЗ

Відбулася нарада керівників ДНЗ

Сьогодні  в он-лайн режимі   відбулася нарада із завідувачками закладів дошкільної освіти селищної ради. В ході відеоконференції розглянуто режим роботи та продовження карантину для дитячих садочків. Крім того особливу увагу приділено питанню  дотримання правил безпеки життєдіяльності, організації протиепідемічних заходів  при відновленні роботи закладу та проходження медоглядів.

16:30 26.05.2020

В селі Залуччя тривають роботи з відновлення водопостачання

В селі Залуччя тривають роботи з відновлення водопостачання

Вчора працівники комунального підприємства ліквідували порив та відновили водопостачання для жителів вулиці Богдана Хмельницького. Проте з метою уникнення виникнення у майбутньому поривів на цій ділянці водогону,  виконуючий обов’язки старости Анатолій Марцінишин ініціював проведення заміни труби. Сьогодні екскаватором КП «Комунсервіс» прокладено канаву протяжністю 200 метрів, вилучено  непридатну частину водогону. Вжитий захід забезпечить безперебійне водопостачання для жителів села.

16:29 26.05.2020

Он-лайн зустріч керівників ОТГ, керівників органів управління освітою та закладів освіти

Он-лайн зустріч керівників ОТГ, керівників органів управління освітою та закладів освіти

Зустріч для обговорення особливостей становлення старшої профільної школи організувала Асоціація об'єднаних територіальних громад.  Експерти озвучили свою точку зору, якою має бути старша профільна школа, можливості громад у створенні на своїй території ліцеїв тощо. Крім того, відбулось ознайомлення з міжнародним досвідом впровадження профільного навчання,зокрема, про здобутки Польщі, які можуть бути корисними для України. Участь  он-лайн зустрічі від Чемеровецької громади взяла начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуроіна.

16:28 26.05.2020

Селищний голова взяв участь в обласній  колегії

Селищний голова взяв участь в обласній колегії

В ході засідання колегії облдержадміністрації, яке проходило у відеорежимі обговорювали питання про стан функціонування системи публічних закупівель та про стан розвитку природно-заповідної справи у Хмельницької області. Провів її голова облдержадміністрації Дмитро Габінет. Також до участі долучилися представники окремих структурних підрозділів ОДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.   

16:06 26.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь