A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Започатковуємо акцію «Підтримаємо медицину – здолаємо  COVID»

Започатковуємо акцію «Підтримаємо медицину – здолаємо COVID»

Колектив апарату селищної ради ініціював проведення акції по  збору коштів на підтримку проведення заходів по запобіганню захворювання населення на коронавірусну  інфекцію,  До ініціативи керівників та спеціалістів виконавчих органів, в.о. старост та діловодів активно долучаються працівники закладів освіти та культури, а також соціальні робітники у населених пунктах громади.

11:04 01.04.2020

Завершуємо перекриття ще трьох будинків

Завершуємо перекриття ще трьох будинків

Впродовж кількох днів в селищі на трьох багатоквартирних будинках одночасно проводяться роботи по перекриттю  дахів. Пропозиція селищного голови Олександра Собаня щодо спільного вирішення проблемного питання стала успішною. Таким чином,  шляхом співфінансування селищною радою і мешканцями буде оновлено покрівлі уже на 14 багатоквартирниках у Чемерівцях.

17:43 31.03.2020

Атестація педагогічних працівників - 2020

Атестація педагогічних працівників - 2020

Згідно чинних нормативних документів 30-31 березня 2020 року в 11 закладах загальної середньої освіти та одному  закладі дошкільної освіти працювали атестаційні комісії І рівня. Керівниками закладів освіти взято до уваги рекомендації МОН України та проведено засідання атестаційних комісій в режимі онлайн.

16:30 31.03.2020

Проведено масштабні роботи з освітлення села

Проведено масштабні роботи з освітлення села

       У селі  Біла забезпечено освітлення восьми вулиць: Богдана Хмельницького, Загородньої, Лесі Українки, Лісової, Незалежності, І.Франка, Молодіжної, С.Драпатого  та декількох провулків. Бригада КП «Комунсервіс» 12 днів працювала у населеному пункті. Встановлено 134 опори з ліхтарями, прокладено 6 кілометрів 212 метрів сіпу. Сьогодні  працівники комунального підприємства разом із в.о. старости Є.Горуком завершили також заміну перегорілих ліхтарів та їх технічне обслуговування.

16:25 31.03.2020

Завершено меліоративні роботи

Завершено меліоративні роботи

        З метою вирішення проблемного питання для  жителів села Ямпільчик щодо підтоплення присадибних ділянок по вулиці Центральна селищною радою організовано та проведено заходи меліорації.  Роботи здійснювалися екскаватором  КП «Комунсервіс». Викопаний рів довжиною близько 800 метрів відводитиме воду від десяти домогосподарств та спрямовуватиме її  у місцеву річку.

17:25 30.03.2020

До уваги учнів та вчителів: нові навчальні онлайн-платформи

До уваги учнів та вчителів: нові навчальні онлайн-платформи

У зв’язку з карантинами, в тому числі на коронавірус, об’єм пояснень учбового матеріалу від вчителів знижується, але на іспити це не впливає, тож учні мають самостійно засвоїти весь необхідний обсяг. Онлайн платформа Be Smart/Будь розумним https://besmart.study стане в нагоді, адже містить:

17:24 30.03.2020

Проводиться дезінфекція вулиць

Проводиться дезінфекція вулиць

      Як раніше анонсувалось, з 26 березня,  у вечірній час, рятувальники Чемеровецького районного сектору ГУ ДСНС у Хмельницькій області  розпочали проведення заходів, спрямованих на дезінфекцію доріг, тротуарів та людних  місць у в селищі  Чемерівці. Ці заходи, що є цілком безпечними для населення та тварин, допоможуть запобігти поширенню вірусів та мікробів в оточуючому нас середовищі.

13:38 27.03.2020

Санітарна обробка  під'їздів

Санітарна обробка під'їздів

Сьогодні  працівники КП «Комунсервіс»  забезпечили проведення, організованих селищною радою, заходів дезінфекції у під’їздах багатоквартирних  житлових будинків селища.

13:34 27.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь