A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

З березня запроваджено карантин у навчальних закладах та низку інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

13:32 27.03.2020

Замах на крадіжку також злочин

Замах на крадіжку також злочин

Чемеровецьким відділом Городоцької місцевої прокуратури у суді повністю доведено вину раніше неодноразово судимого жителя сусіднього Кам’янець-Подільського району, у замаху на чергову крадіжку.

13:31 27.03.2020

До проведення заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, наразі  долучаються усі

До проведення заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, наразі долучаються усі

Сьогодні поліцейський офіцер громади Богдан Петелько проводив інформаційно-роз'яснювальну роботу з мешканцями села Жердя, які нещодавно повернулись із-за кордону, та учнівською молоддю, яка також перебуває на самоізоляції. Завдяки отриманому нещодавно автомобілю, поліцейський може оперативно виконувати службові завдання та при потребі невідкладно виїжджати у населені пункти громади.

16:33 26.03.2020

Якщо Ви нещодавно повернулися на Україну з країн, де зафіксовані випадки коронавірусної інфекції (COVID-19)

Якщо Ви нещодавно повернулися на Україну з країн, де зафіксовані випадки коронавірусної інфекції (COVID-19)

Наполегливо просимо Вас у телефонному режимі повідомити про це в.о.старости села, а також  Вашого сімейного лікаря  та розповісти їм про свою історію подорожей, стан здоров'я та можливі контакти. Закликаємо Вас бути свідомими громадянами та після прибуття у село дотримуватися правил самоізоляції протягом двох тижнів. Це необхідно для того, щоб  вберегти себе, своїх рідних та близьких людей, сусідів і просто знайомих від можливого зараження небезпечним вірусом.  Самоізолюватися повинні також і ті громадяни, до яких Ви приїхали і з якими проживаєте. Окрім того, за найменших симптомів застуди та грипу (сухий кашель, ускладнене дихання, підвищена температура тіла)  негайно телефонуйте до свого сімейного лікаря. Візьміть до уваги і той факт, що Законом України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» передбачено посилення відповідальності щодо порушення карантинних заходів

15:49 26.03.2020

Забезпечується підвіз працівників до місця роботи

Забезпечується підвіз працівників до місця роботи

В умовах карантину важливе завдання влади на місцях забезпечити функціонування підприємств, установ та організацій, що надають невідкладні послуги громадянам.  Саме тому відповідно до керівних документів сорок третьою позачерговою сесією Чемеровецької селищної ради прийнято рішення від 18 березня 2020 року № 2-43/2020 «Про погодження розкладів руху автобусів, які виконують регулярні –спеціальні перевезення на приміських автобусних маршрутах».

15:09 26.03.2020

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

Відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 11/1/2-17/2/4683 від 23.03.2020 р. щодо інформаційних повідомлень системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 26 лютого 2020 року № 2020.0937, від 16 березня 2020 року № 2020.0937-fur 4 та від 16 березня 2020 року № 2020.0937 - fur 6 виявлено:

15:00 26.03.2020

Рекомендації основних санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів, направлених на запобігання поширенню на території області коронавірусу COVID-19 в закладах торгівлі

Рекомендації основних санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів, направлених на запобігання поширенню на території області коронавірусу COVID-19 в закладах торгівлі

 І. Керівникам закладів торгівлі, приватним підприємцям, фізичним особам-підприємцям, які є власниками закладів торгівлі.

19:52 25.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь