A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено перевірку надання послуг соціальними робітниками

Проведено перевірку надання послуг соціальними робітниками

З метою обстеження умов проживання та якості виконання обов’язків соціальними  робітниками, вчора  провідний спеціаліст відділу з питань соціальної політики Людмила Кузнєцова та завідувачка сектору соціальної допомоги вдома Алла Данілова здійснили  виїзд в села Почапинці та Садове. 

13:13 12.03.2020

Поліцейський офіцер Чемеровецької громади отримав службовий автомобіль

Поліцейський офіцер Чемеровецької громади отримав службовий автомобіль

Сьогодні у Хмельницькому поліцейським офіцерам громади, які працюватимуть в ОТГ, вручили ключі від службових автомобілів Renault Duster. Службовий автомобіль отримав і наш поліцейський офіцер Богдан Петелько. Участь в урочистому вручені спеціалізованих авто також взяв селищний голова Олександр Собань.

13:12 12.03.2020

Триває будівництво водогону у  Красноставцях

Триває будівництво водогону у Красноставцях

Наразі  роботи ведуться по вулицях Миру та Гагаріна.  Екскаватором комунального підприємства «Комунсервіс» прокладаються  канави для водопровідної мережі.   Уже закуплено труби для центральної лінії. Жителі села відразу розпочинають роботи з підключення домогосподарств до  водогону.

16:29 11.03.2020

Забезпечуємо матеріалами для перекриття дахів

Забезпечуємо матеріалами для перекриття дахів

Сьогодні розвантажили будівельні матеріали для ремонту даху багатоповерхівки по вулиці Героїв Майдану,4. Від початку поточного року це вже третій будинок, який повністю підготовлено до перекриття. З настання сприятливих погодних умов бригади покрівельників  розпочнуть роботу.

16:27 11.03.2020

Відбулась нарада з діловодами

Відбулась нарада з діловодами

З метою доведення нової інформації, чергових завдань та обговорення поточних питань, які виникають в ході виконання посадових обов’язків, сьогодні в залі засідань селищної ради відбулась нарада з діловодами загального відділу та працівниками відділених робочих місць відділу «Центр надання адміністративних послуг». Визначені теми для обговорення висвітлила керуюча справами виконкому Жанна Народовець та начальник загального відділу Лідія Яцковська. З метою запровадження ефективної роботи з програмним забезпеченням «Погосподарський облік», яким нещодавно  облаштовано робочі місця кожного діловода, проведено он-лайн навчання щодо порядку організації роботи в програмі.    

16:25 11.03.2020

Працював центр Модерації

Працював центр Модерації

На зібранні заступників директорів з виховної роботи у центрі Модерації сьогодні  розглядалось питання створення інноваційного середовища для розвитку пасіонарної особистості педагога. Адже, успішна реалізація завдань НУШ – виховання патріота, людини з інноваційним типом мислення, з почуттям громадянської відповідальності, неможлива без творчого, авторитетного, професійно неповторного, з власним стилем і бажанням змінювати світ на краще вчителем. Ці виклики сьогодення потребують нових ініціатив щодо вдосконалення професійної майстерності. Заступники ініціювали ряд позитивних інновацій, визначили нові форми методичної роботи, які допоможуть сформувати пасіонарну особистість педагога. Відповідні рекомендації адресовано усім закладам загальної середньої освіти громади.

16:24 11.03.2020

Обговорили можливості реформування системи соціального захисту

Обговорили можливості реформування системи соціального захисту

Сьогодні начальник відділу з питань соціальної політики селищної ради Віталій Приймак взяв участь у практикумі із застосування законодавства на тему «Реформування системи соціального захисту. Особливості роботи з особами з інвалідністю, учасниками АТО, внутрішньо переміщеними особами та іншими категоріями населення». Проведення заходу ініційовано працівниками Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України. Практикум був корисним та інформативним, адже учасники не лише отримали теоретичну інформацію, а змогли обговорити із фахівцем конкретні ситуації, які виникають у їх поточній роботі.

16:23 11.03.2020

Вшанували пам'ять Великого Кобзаря

Вшанували пам'ять Великого Кобзаря

Сьогодні, у день  вшанування пам’яті Тараса Шевченка, представники  органів місцевого самоврядування,  виконавчої влади  поклали  квіти до підніжжя пам’ятника Великому Кобзарю в селищі Чемерівці. Працівники Центру культури, дозвілля та мистецтв підготували для заходу тематичну програму.

16:53 10.03.2020

Поліцейський офіцер громади при виконанні

Поліцейський офіцер громади при виконанні

Сьогодні вперше в апаратній нараді при селищному голові Олександру Собаню з керівниками відділів виконавчого комітету взяв участь поліцейський офіцер громади Богдан Петелько, котрий нещодавно завершив стажування в Дніпропетровській області.  З метою  планування його роботи,  забезпечення  комунікації задля вирішення безпекових питань, він буде надалі брати участь в усіх зібраннях та заходах, що відбуватимуться у селищній раді та на території громади.

16:51 10.03.2020

Заходи освітленя сіл громади

Заходи освітленя сіл громади

Вже кілька днів поспіль в Білій працює техніка   комунального підприємства «Комунсервіс». Використовуючи автовишку, спеціалісти  ведуть там роботи по монтажу лінії вуличного освітлення та встановленню ліхтарів. Минулого тижня по вулицях Шевченка, Кармелюка та Чкалова уже встановлено понад 40 ліхтарів. Загалом для повного завершення освітлення села заплановано встановити 159 ліхтарів.

16:48 10.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь