A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо перекриття будинків у  Чемерівцях

Продовжуємо перекриття будинків у Чемерівцях

Днями завезли та розвантажили будівельні матеріали для проведення робіт по вулиці Центральна, 55 та Героїв Майдану, 14. Мешканці будинків звернулись до селищного голови Олександра Собаня щодо ремонту покрівлі на умовах 50/50. Питання з придбанням матеріалів уже вирішено, тепер жителі погоджують з будівельними бригадами терміни початку робіт. Нагадуємо, що за попередні три роки на умовах  співфінансування перекрито уже 11 квартирників в Чемерівцях.

11:25 06.03.2020

Працювала робоча група з питань легалізації

Працювала робоча група з питань легалізації

Вчора члени робочої групи з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення працювали на ринку селища Чемерівці. Інспектор праці селищної ради, працівники державної податкової служби, управління соціального захисту населення, управління Держпродспоживслужби  та представник поліції   провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання і громадян, які ведуть торгівлю продуктами харчування.  Кожен із фахівців проводив обстеження відповідно до своїх обов’язків по контролю та повноважень. У результаті перевірено майже 50 яток, виявлено 10 торговців без належних документів.

11:23 06.03.2020

Перед односельцями звітувала Ірина Кузик

Перед односельцями звітувала Ірина Кузик

Учора згідно графіка відбулися збори громадян у Кочубієві. Про підсумки роботи старостату, інвесторів та громадськості села доповіла в.о. старости населеного пункту Ірина Кузик.  Спільно учасники зібрання мали можливість проаналізувати,  скільки коштів використано та які роботи виконано впродовж минулого року. Про напрямки   та завдання, що  сплановані на  2020 рік, проінформував присутніх Чемеровецький селищний голова Олександр Собань, котрий традиційно присутній на подібних заходах  у  кожному селі. Учасники були активні, звучало чимало запитань, на які керівництво селищної ради та старостату дали обґрунтовані відповіді, зокрема, про те, що програма освітлення, ремонту доріг та водо забезпечення буде продовжена і у цьому році.  Спілкування було взаємно корисне для представників  усіх присутніх сторін.

11:07 06.03.2020

Вшанували  206-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка

Вшанували 206-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка

Усі бажаючі, з числа відвідувачів центральної бібліотеки для дітей,  мали змогу сьогодні долучитися до pit-stop - марафону читання поезії Т. Г. Шевченка: «Вічно буде поміж нас – України син Тарас». Незважаючи на те, що для більшості його учасників виступ під час заходу був сценічним дебютом, кожен з декламаторів намагався не лише виразно читати віршовані рядки, але й передати присутнім почуття та емоції  Шевченкових творів. Приз глядацьких симпатій виборола читачка Сокиринецької бібліотеки Вікторія Умнова.

11:04 06.03.2020

Майстер-клас для вчителів

Майстер-клас для вчителів

Вчора працівники  Чемеровецького Будинку школярів провели для педагогів-організаторів та керівників гуртків майстер-клас "Квіти з гофропаперу". Усі учасники у захваті від виготовлених власноруч троянд. Кожен повертався до свого навчального закладу із весняним настроєм, безліччю позитивних емоцій та приємними враженнями від даного майстер-класу.

15:09 05.03.2020

З метою мінімізації ризиків поширення корона вірусу

З метою мінімізації ризиків поширення корона вірусу

Відповідно до листа Чемеровецької районної державної адміністрації від 04 березня №47, у зв’язку із  зареєстрованим випадком захворювання особи на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом 2019- nCoV,  у м. Чернівці, з метою запобігання занесенню та поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019- nCoV,  тимчасово обмежено проведення масових заходів на території Чемеровецької об’єднаної територіальної громади.

09:11 05.03.2020

На вічному шляху до Шевченка

На вічному шляху до Шевченка

10 березня 2020 року біля пам'ятника Т.Шевченку в смт Чемерівці о 10.00 відбудуться заходи з нагоди вшанування 206 – річниці народження славного Кобзаря.

17:00 04.03.2020

Провели засідання  виконкому

Провели засідання виконкому

Сьогодні  в лекційній залі Центру культури, дозвілля та мистецтв  відбулось засідання виконкому, до порядку денного якого включено 40 питань, що  були розглянуті за участі  22 членів виконавчого комітету.

16:58 04.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь