A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Перед односельчанами прозвітував виконуючий обов’язки старости Анатолій Марцінишин

Перед односельчанами прозвітував виконуючий обов’язки старости Анатолій Марцінишин

В актовій залі Черчецької загальноосвітньої школи зібралось доволі багато охочих почути інформацію від очільника Залучанського старостинського округу.   На заході також були присутні селищний голова Олександр Собань, його перший заступник Юрій Войтов.

16:56 16.03.2020

Велика толока згуртувала громаду села Кочубіїв

Велика толока згуртувала громаду села Кочубіїв

На заклик в.о. старости Ірини Кузик селяни згуртувались минулої п’ятниці на прибирання території кладовища. Погода сприяла і  вдалось зробити чималий обсяг робіт. Відразу домовились зібратись і на наступну п'ятницю, 20 березня.

16:54 16.03.2020

Вітання з нагоди професійного свята

Вітання з нагоди професійного свята

Сьогодні, напередодні професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке відзначається в Україні у третю неділю березня, до працівників житлово-комунального господарства з теплими словами привітань та найкращими побажаннями завітав  селищний голова Олександр Собань та його заступник Юрій Войтов. Олександр Володимирович подякував усім представникам цієї сфери за їхню працю, підкреслив важливість завдань, які виконують комунальні служби у кожному населеному пункті  та висловив сподівання на подальшу плідну працю. Також нагородив  Грамотами Чемеровецької об’єднаної територіальної громади за самовіддану працю, високу професійну майстерність та  з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення  слюсара-ремонтника Миколу Глистюка,  двірника Наталію Осадець.

15:09 13.03.2020

Нарада керівників закладів освіти

Нарада керівників закладів освіти

Про заходи запобігання та профілактики інфікування і поширення СОVID -19 директорам закладів загальної середньої освіти розповідав начальник відділу Чемеровецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Сергій Москалюк. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна повідомила щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій та щодо відпрацювання занять відповідно до навчальних планів після нормалізації епідемічної ситуації. Обговорили  питання атестації педагогічних працівників у 2019-2020 навчальному році та  перенесення термінів пробного ЗНО-2020. Також на порядку денному були питання затвердження Плану заходів з пожежної та техногенної безпеки та  проведення заходів з цивільного захисту.

17:14 12.03.2020

В селі Шидлівцях відновлено  роботи з будівництва  водогону

В селі Шидлівцях відновлено роботи з будівництва водогону

Сьогодні трактором комунального підприємства «Комунсервіс» з навісним обладнанням – траншеєкопачем розпочали рити канаву для прокладання водопровідної труби через земельні ділянки жителів вулиці Богдана Хмельницького . Відповідно плану – графіку обсяг робіт заплановано завершити до початку власниками городів весняно – польових робіт.

17:13 12.03.2020

В селі Бережанка відбувся звіт в.о. старости

В селі Бережанка відбувся звіт в.о. старости

  На збори громадян за місцем проживання в селі Бережанка до сільського клубу прийшло чимало місцевих мешканців, а також прибули  керівник місцевого агроформування  «Україна Агро 2С» Володимир Присяжний, Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та його перший заступник, депутат районної ради  Юрій Войтов. У своєму звіті  в.о. старости Анатолій Пекарчук    проаналізував стан  розвитку території за минулий звітний період, окреслив завдання на  поточний рік. І Анатолій Пекарчук, і    Олекандр Собань, і Володимир Присяжний дали відповіді на усі питання, озвучені учасниками зборів.   В ході зібрання люди мали можливість   висловити свої думки, пропозиції, рекомендації та побажання.   

17:01 12.03.2020

Оголошено карантин на території Чемеровецької селищної ради

Оголошено карантин на території Чемеровецької селищної ради

Згідно розпорядження Чемеровецького селищного голови від 11 березня 2020 року №38/2020-р, з 12 березня по             03 квітня  2020 року на території Чемеровецької селищної ради оголошено карантин та введено обмежувальні заходи у зв"язку з попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19. 

16:56 12.03.2020

Заходи озеленення в селі Кугаївці

Заходи озеленення в селі Кугаївці

Днями у Кугаєвецькому сільському парку висадили майже 100 саджанців липи. Ініціатива провести озеленення парку належить виконуючому обов’язки старости Олександру Гуралю. Тепер молоді дерева потребують поливу та догляду.

13:14 12.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь