A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо освітлення Білої

Продовжуємо освітлення Білої

Працівники комунального підприємства «Комунсервіс» активно продовжують роботу з освітлення села. Використовуючи автовишку, наразі вмонтовано 65 ліхтарів. Стовідсотково уже освітлено п’ять вулиць -   Шевченка, Кармелюка та Чкалова, Соборна та  Горького.   Для повного завершення освітлення села заплановано встановити ще 90 ліхтарів.

11:40 20.03.2020

Поліцейський офіцер  працює в селах громади

Поліцейський офіцер працює в селах громади

Богдан Петелько працював учора в селі Красноставці. Основна мета робочого візиту в село – проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи серед жителів щодо дотримання карантинного режиму, перевірка дотримання вимог торгівлі в продовольчих магазинах, а також проведення превентивних заходів, спрямованих на запобігання порушенням громадського порядку.  Виконуючий обов’язки старости Дем’ян Коваль супроводжував поліцейського офіцера громади та проводив  ознайомлення з селом.

11:37 20.03.2020

Вулицями Чемеровець курсує автомобіль з гучномовцем

Вулицями Чемеровець курсує автомобіль з гучномовцем

Задля інформування громадян про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, Чемеровецьким районним сектором ГУ ДСНС  у Хмельницькій області організовано  курсування автомобіля з гучномовцями.

11:36 20.03.2020

В селі Криків відновлено  роботи з будівництва  водогону

В селі Криків відновлено роботи з будівництва водогону

Вже другий день техніка підрядної організації, що забезпечує виконання робіт,  прокладає канаву  під водопровідні труби через земельні ділянки жителів вулиці Шкільна.   Далі роботи буде продовжено по інших вулицях відповідно до затвердженої проектної документації.

18:19 19.03.2020

Прибирання території  та заготівля дров одночасно

Прибирання території та заготівля дров одночасно

Погода наразі максимально сприяє проведенню заходів весняного прибирання та благоустрою. Вже другий день поспіль за ініціативи і активної особистої участі в.о. старости Олександра Гураля  у селі Кугаївці ведуться роботи по вирізанню старих аварійних дерев на ділянці, що  навпроти місцевого дитячого садка. Проведені заходи мають подвійний результат – і територія буде прибраною, і поповнюється запас паливних дров для дитячого дошкільного закладу на наступний опалювальний сезон. Допомагають в.о. старости комунальний робітник та опалювач дитсадка. Роботи будуть продовжуватися до повного впорядкування  території.

17:36 19.03.2020

Черговий етап водозабезпечення села Андріївка

Черговий етап водозабезпечення села Андріївка

Масштабним проєктом минулого року у  Андріївці стало будівництво сільського водогону. За попереднім етапом було прокладено водомережі  майже по двох третинах території села. Та "реалізація заходів водозабезпечення",  як зазначав селищний голова Олександр Собань на зборах місцевої громади, коли звітував в.о. старости, "на цьому не буде  зупинена".

16:31 19.03.2020

Оперативна нарада з питань спільної діяльності

Оперативна нарада з питань спільної діяльності

Сьогодні в кабінеті селищного голови Олександра  Собаня відбулася оперативна нарада з питань координації діяльності усіх структур місцевого та районного рівня  щодо  організації функціонування підприємств, установ та організацій, що не призупиняють свою роботу  за умов карантину, а навпаки повинні ефективно працювати задля забезпечення життєдіяльності громади та обслуговування її мешканців. Ділова розмова відбулася за участі керівників районних медичних установ Івана Лаврентьєва та Юрія Гречанюка,  начальника  сектору з питань  надзвичайних ситуацій  Віталія Паламара, поліцейського офіцера громади Богдана Петелька та  представника Чемеровецького відділення поліції Ігоря Блажка,  керівника АТП 16847  Миколи Головатого. На нараді були присутні заступник голови райдержадміністрації Петро Кравцов та в.о.голови районної ради Лариса Лук’янова.

16:24 19.03.2020

На канікулах – навчаємось!

На канікулах – навчаємось!

За умов карантинного режиму учні навчальних закладів громади вимушено  знаходяться на канікулах. Але для дітей це не лише час для відпочинку, перебуваючи дома, кожен школяр сьогодні дистанційно освоює програмний матеріал з навчальних дисциплін через мережу Інтернет (електронну пошту,  viber).

16:20 19.03.2020

Щодо роботи Центру надання адміністративних послуг підчас карантину

Щодо роботи Центру надання адміністративних послуг підчас карантину

На виконання розпорядження Чемеровецького селищного голови №42/2020-р  «Про затвердження заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби COVID-19 на території Чемеровецької селищної ради»  запроваджено відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи.

17:48 18.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь