A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зробили добру справу для села

Зробили добру справу для села

Минулих вихідних, незважаючи на складні погодні умови жителі Кугаєвець  провели впорядкування території біля свердловини та водонапірної вежі сільського водогону. Організував односельчан на толоку виконуючий обов’язки старости Олександр Гураль. Днями перед тим, територію вирівняв грейдер комунального підприємства «Комунсервіс». У суботу жителі встановили бетонні стовпці та протягнули 30 метрів металевої сітки. Усі необхідні матеріали придбано за кошти селян. Крім того кугаєвчани висадили на прилеглій території 100 кущів крупноплідної шипшини.

15:39 04.11.2019

Соціальні робітники отримали вітання з нагоди професійного свята

Соціальні робітники отримали вітання з нагоди професійного свята

Сьогодні  установи та організації сфери соціального захисту селищної ради та райдержадміністрації  святкують   День працівника соціальної сфери України. Усіх присутніх з професійним святом привітали Чемеровецький селищний голова Олександр Собань та  керівники органів районної влади Едуард Шляхов і Лариса Лук’янова. За  високий професіоналізм, відповідальність, почуття обов’язку, вміння працювати  з людьми  похилого  віку, самовіддане служіння   обраній справі очільник громади нагородив Грамотами  Чемеровецької об’єднаної територіальної громади із врученням подарунка завідувача  сектору соціальної допомоги вдома відділу з питань     соціальної політики селищної ради Аллу Данілову, соціальних робітників сектору соціальної допомоги вдома у селі Степанівка Аллу Драпату та   у селі Чорна Аллу Ішімову.

16:24 01.11.2019

Відбулась чергова тридцять восьма  сесія Чемеровецької селищної ради

Відбулась чергова тридцять восьма сесія Чемеровецької селищної ради

На порядок денний засідання було винесено 281 питання. Депутати прийняли ряд важливих рішень, що стосувалися змін до бюджету, внесення змін до структури,  передачі майна тощо. Розглянули 263 земельних питання, затвердили та надали дозволи на виготовлення технічних документацій та проектів із  землеустрою.

16:22 01.11.2019

Знайомство з новими формами бюджетного орієнтування

Знайомство з новими формами бюджетного орієнтування

Два дні поспіль в місті Хмельницький проходить семінар –тренінг на тему  «Нова якість управління в умовах децентралізації. Управління орієнтоване на результат». Організаторами тренінгу виступили – всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування в партнерстві з Представництвом Фонду Фрідріха Ебера в Україні. Програма семінару спрямована на підвищення рівня компетенції осіб, які впливають на формування та прийняття рішень в новоутворених громадах, для ефективного використання повноважень та управління публічними фінансами. Участь у  заході взяла начальник відділу фінансів селищної ради Оксана Уланівська.

16:20 01.11.2019

Провели засідання виконкому

Провели засідання виконкому

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на порядок денного якого було винесено 26 питань. Членами виконкому розглянуто звіт про виконання бюджету та внесення змін до нього, тарифи на теплопостачання. Затверджено 20 актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території сіл, селища Чемеровецької селищної ради, нанесених при використанні земельних ділянок без правоустановчих документів. Також прийнято рішення по усіх заявах, що надійшли протягом жовтня, розгляд яких у компетенції виконавчого комітету.

16:15 01.11.2019

В селі Антонівка освітлено ще одну вулицю

В селі Антонівка освітлено ще одну вулицю

Сьогодні працівники комунального підприємства «Комунсервіс», використовуючи автовишку, працювали над завершенням вуличного освітлення по вулиці Свободи. Для монтування лінії використано 500 метрів кабелю та встановлено 7 ліхтарів.

17:03 31.10.2019

У пошуку нових ідей

У пошуку нових ідей

Осінні канікули - чудова нагода для спілкування і вдосконалення професійного розвитку педагогів. Днями  вчителі трудового навчання відвідали майстер-клас на базі Кам’янець- Подільської майстерні "Хата на узвозі". Освітяни почерпнули для себе багато цікавих і креативних ідей для творчого зростання.

17:00 31.10.2019

Нові  проєкти від "агентів змін"

Нові проєкти від "агентів змін"

Учора  проходила толока класних керівників 5-х класів з питань педагогічної підтримки для забезпечення особистісного розвитку дитини. А сьогодні акцент-група класних керівників "Агенти змін" працювала над творчим використанням сучасних інтерактивних технологій. Презентовано нові проєкти національно-патріотичного спрямування.

16:59 31.10.2019

Успішний освітній менеджмент в об’єднаних громадах

Успішний освітній менеджмент в об’єднаних громадах

Сьогодні начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Качуріна в складі делегації від Хмельницької області взяла участь у форумі «Успішний освітній менеджмент в об’єднаних громадах». Організатори запропонували  важливі і цікаві теми  широкому загалу освітян. Управління закладом освіти, підвищення кваліфікації педагогів, успішний сучасний дошкільний заклад, залучення альтернативного фінансування на основі франдрейзингу - це лише деякі з них, що сьогодні обговорювалися.

16:58 31.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь