A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чемеровецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Працювала мобільна медико-психологічна бригада

Працювала мобільна медико-психологічна бригада

 Сьогодні в Кугаєвецькому старостинському окрузі працювала мобільна медико-психологічна бригада Червоного Хреста. Послуги медиків отримали внутрішньо переміщені особи, які проживають на території старостату та соціально незахищені верстви з жителів села.

16:46 14.03.2024

Благодійний ярмарок у ліцеї

Благодійний ярмарок у ліцеї

 Вже вдруге у  Зарічанському ліцеї відбувся благодійний ярмарок «Мамині солодощі». Кошти, виручені з продажу солодощів, у сумі 25 тисяч гривень, учні планують використати на виготовлення меморіальних дощок загиблим воїнам-землякам Шулик Лілії Миколаївні та Бондарчуку Миколі Петровичу.

16:45 14.03.2024

З днем українського добровольця!

З днем українського добровольця!

  Сьогодні, 14 березня, наша держава вшановує українських добровольців. День українського добровольця — це день, коли ми дякуємо тим, хто ризикував і продовжує ризикувати своїм життям, щоб захистити Україну. Це день, коли ми пам'ятаємо про тих, хто загинув, захищаючи Україну. Це день, коли ми єднаємося, щоб зберегти нашу країну,  вибороти для неї вільне майбутнє.

11:54 14.03.2024

Дрони у військові частини захисників-земляків

Дрони у військові частини захисників-земляків

 Ми стали свідками того, як з початку війни змінилася тактика ведення бойових дій на фронті. Для ефективного виконання конкретних бойових завдань сьогодні масово застосовуються військові дрони, що скидають гранати та бомби на голови окупантів, котрі стали справжнім кошмаром для ворога. З їхньою допомогою знищуються танки, пускові установки, окопи та бліндажі, ведеться цілодобове спостереження за усіма переміщеннями  ворога, що дає змогу вести точний вогонь і вдень, і вночі.

11:52 14.03.2024

З глибокою скорботою повідомляємо про велику втрату…

З глибокою скорботою повідомляємо про велику втрату…

 Трагічна звістка прийшла на Кам’янеччину, у Чемеровецьку громаду, у село Почапинці, де проживають  Анатолій та Галина Томайчуки… Перестало битися серце їх сина Миколи, воїна, захисника. патріота, надзвичайно талановитої людини, потужного організатора, життєлюба.

09:54 14.03.2024

В рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

В рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

  Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», що стартував у грудні минулого року,  — це система регіональних спортивних шкільних змагань, які проходять на рівні школи, району, області та України. Їхня мета — збільшити частку учнівської молоді, яка систематично займається фізичною культурою і спортом.

15:04 13.03.2024

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

Ветерани та їхні родини можуть отримати 1,5 млн грн гривень на відкриття та розвиток бізнесу

Варто почати власну справу Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, родин ветеранів (дружина, чоловік), членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на конкурсній основі.

10:58 13.03.2024

Виготовляємо маскувальні сітки

Виготовляємо маскувальні сітки

 З настанням весни частіше надходять замовлення від військових частин на маскувальні засоби. Саме тому активісти у селах громади постійно займаються виготовленням маскувальних сіток. Сьогодні для цієї справи знову зорганізувалися жителі населених пунктів Шидлівці, Зелена, Криків, Біла,Бережанка, Кормильча, Залуччя, Кочубіїв, Андріївка. Ними завершено виготовлення 6 сіток. Роботу буде продовжено.

17:01 12.03.2024

За втручання прокуратури, зобов’язано привести у відповідність з вимогами Закону протирадіаційне укриття в професійно-технічному навчальному закладі  для використання за призначенням для захисту дітей.

За втручання прокуратури, зобов’язано привести у відповідність з вимогами Закону протирадіаційне укриття в професійно-технічному навчальному закладі для використання за призначенням для захисту дітей.

 За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури, 19.02.2024 Хмельницьким окружним адміністративним судом  зобов’язано балансоутримувачів (державні органи влади та навчальний заклад) привести у стан готовності захисну споруду - протирадіаційне укриття, яка розміщена у професійно-технічному навчальному закладі району.

15:21 12.03.2024

Відбулась нарада зі старостами

Відбулась нарада зі старостами

 Сьогодні   відбулася чергова планова  нарада при селищному голові за участю старост населених пунктів громади. Окрім поточних питань, актуальних для функціонування громади, намічено заходи на наступний тиждень. Крім того, селищний голова представив старостам  т.в.о. начальника другого відділу Кам'янець-Подільського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки Долішняка Степана Анатолійовича, який, в свою чергу, наголосив на першочергових завданнях територіального центру  комплектування та соціальної підтримки та основних напрямках співпраці з органами місцевого самоврядування.

08:18 12.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь